Si eu am aceeasi situatie cu prietenul meu si sincera sa fiu te.ai gandit foarte bine la ceea ce vrei sa faci. Pune punct pentru ca nu mai are rostdeja i.ai dat prea multe sanse si nu stie sa profite de ele. Daca vey mai contynua cu el o sa ai de suferit foarte mult.Si pana la urma ar trebui te gandesty:"pentru cine sa sufar? e singurul baiat de pe pamanat?".Tu iti poti gasi pe altcineva care chiar te merita si langa care sa pentreci momente foarte frumoase.De ce sa stai langa el care oricum nu prea are ochi pentru tine si se gandeste la fosta? Chiar nu merita sa stii sa mai stai langa el. Daca tinea macar putyn la tine nu se mai gandea la fost, ci se gandea numai la tinedar cum asta nu se intampla...el sta cu tine numai asa ca sa aiba o prietena...CHIAR NU TE MERITA, UITA.L!
Multa bafta:*
Au trecut 4 luni si jumatate de cand sunteti un cuplu si el se pare ca nu a uitat-o pe fosta.Nu m-i se pare normal ca fiind intr-o relatie cu tine sa posteze pe facebook mesaje catre fosta lui iubita.Mi se pare o lipsa de respect fata de tine care esti iubita lui actuala.Iti propun sa ai cu el o discutie foarte serioasa din care sa-ti dai seama daca mai merita osteneala sa continuati o relatie care nu o sa va duca nicaieri in caz ca el mai are sentimente pentru fosta. Daca esti dispusa si il iubesti cu adevarat incearca sa-l faci sa o uite pe cealalta. Poate vei reusi, nu se stie...Atat conteaza ca hotararea pe care o sa o iei sa fie luata pentru binele si fericirea ta.Mult succes!
linarkfts întreabă: