Poti sa-i zici ca incepi sa ti la el si dupa cateva saptamani sa te prezinte parintilor asa sa nu ii zici din start ca ti-ai schimbat parerea (va crede ca esti nebuna).
De ce nu ii acorzi omului o sansa? Daca el te place si tu il placi...ce va opreste? Incepe o relatie cu el si vezi cum e...la el acasa te duci mai tarziu daca il consideri un tip ok.
Bafta!
Uneori e greu sa iei decizii in viata, dar stii tu vorba aia, incercarea moarte n-are... Poti sa incerci si sa vezi cum va merge. Incearca sa vorbesti cu el si sa ii explici situatia, sunt sigura ca va intelege. si plus de asta spuneai ca isi aduce prietenele acasa, cu atat mai bine, ai ocazia sa ii cunosti familia si vezi ce calitati si defecte au. Nu cred ca parintii lui sunt chiar asa de rasisti, pana la urma sa fim seriosi, esti romanca, nu extraterestru. toti suntem oameni, iar acum. situatia sta cam prost, daca ati luat o hotarare sa nu va mai bagati in seama incearca sa remediezi situatia, daca el te place si te doreste cu adevarat sunt sigura ca se va rezolva tot.Si eu am trecut prin asa ceva si stiu cum este, acum am 25 de ani si toate sunt la locul lor. ma rog. Te pot ajuta cu mai multe sfaturi trimitandu-mi id-ul tau intr-un mesaj, pupici :*
Daca el a spus ca puteti ramane amici atunci ramane asa
chestia e ca si tu esti tare confuza nici nu sti ce vrei, nu vrei nici o relatie nici sa fiti amici,acum vrei sa nu il mai bagi in seama nici la scoala,te ai indragostit de el fara sa il cunosti macar si asta nu e un lucru chiar bun,fi amica cu el, prieteni buni, vezi ce tip de persoana e
Doar spune i
si nu m am plictisit citind
in orice caz cand il vezi la scoala sari pe el si saruta l
asta ar ajuta la ceva, crede ma
Acorada-i o sansa, n-ai nimic de pierdut. dca vezi ca nu va merge...ii pui capat relatiei, dar daca v-a merge.continuati-o! N-ai ce pierde