Evelynne, citindu-ți unele întrebări, mi-am dat seama cum a fost relația voastră, ce lucruri te-au deranjat la el, și din ce cauză suferi.
Ești fată, unde-i demnitatea?! Nu trebuie să existe „mi-e frică să-l pierd." Sunt atâția băieți pe lume care te-ar aprecia cu siguranță, la adevărata ta valoare!
Atunci când intervine acea monotonie/tensiune/răceală într-o anumită relație (indiferent de motive) din cauza unei persoane, aceea trebuie să încerce să îndrepte ceva! Să poarte o discuție serioasă cu cealaltă, să-i spună că-i pare rău că din cauza perioadei stresante prin care trece, o face să sufere fără să își dea seama.
Așadar, în situația de față, el trebuie să facă acel pas pentru a readuce relația la normal! Dacă nu vezi niciun strop de intenție/voință din partea lui, dă-i papucii; meriți mult mai mult!
Baftă!
La el te-ai gandit? Daca s-ar lasa de munca si-ar sta pe banii tai ti-ar conveni mai mult? crezi ca asa ati fi mai fericiti? Incearca sa lasi de la tine! Nu mai fi asa speriata,dc ti-e frica nu scapi! Nici paranoica nu esti,e normal sa se schimbe, ati mai crescut, a mai trecut timpul.In plus, ti-a zis ca te iubeste! Gandeste-te ca sunt femei care deja i-au pierdut.Mai bine sa zici ce-as putea sa fac sa fie bine decat ce-as fi putut sa fac.Arata-i ca ii esti alaturi si cand munceste din greu si cand sta degeaba! Dai dovada de egoism cand ii ceri toata atentia asupra ta! Faptul ca l-ai iubit si l-ai vrut ina[pai nu inseamna ca nu esti demna.Inseamna ca ai facut o greseala pe care ai reparat-o. Daca te lasa pentru alta si te rugai de el era altceva.Incearca sa-l intelegi, trebuie sa munceasca! pentru el e lipsa de timp pentru tine e "uitare"! iti dai seama ca si el se simte neputincios, dar n-are de ales.
Din moment ce ai zis ca trece printr-o perioada mai tensionata poti sa mai astepti o luna, o luna si jumatate cam asa, iar in timpul acesta sa stati serios de vorba despre relatia voastra.
Dar gandeste-te si tu foarte bine daca mai ai sentimente asa puternice fata de el ca la inceput!
Bafta!:*