anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea si eu nevoie de sfatul vostru intr-o problema.Situatia e cam asa: simpatizez un baiat (nu il plac sau iubesc), e mai mic decat mine cu un an (dar e destul de dezvoltat), e nou in scoala si multe fete umbla dupa el.

De obicei vorbim, alergam prin scoala etc etc. Astazi s-a purtat putin diferit: imi facea cu ochiul mereu, zambea tot timpul.Seara, eu am antrenament si l-am gasit in fata salii de sport.Cand l-am intrebat ce face, mi-a zis ca asteapta pe cineva, apoi m-a felicitat pentru un meci.

Ii place sa il alint laughing in gluma bineinteles, dar ma tem ca pentru el devine ceva serios. Voi ce credeti, sunt semne ca ma place sau e doar o simpatie? Va rog dati cat mai multe raspunsuri + FUNDA!

4 răspunsuri:
| YoungHomie a răspuns:

Eu am fost cu cineva care era mai mic ca mine cu doi anilaughing si la inceput nu mi-a placut de el apoi am inceput sa tin la el. cunosc multe cupluri care sunt la diferenta de un an unu de celalalt sau chiar 2 sau 3 fata mai mare ca baiatul...acumm daca devine prea serios. probabil ca o sa-ti spuna daca este cazul, si daca e asa ii spui ca vrei sa fiti doar prieteni [daca nu vrei bine inteles] si ca nu vrei sa stricati prietenia asta dintre voi ca e mai bine asa si o sa itnelegahappy

| Andra974 a răspuns:

Pai, nu ar fi o gandire de clasa 1? laughing, thee te place dar daca tu nu-l placi, nul rani. Nu ai vrea sa fii in locul lui, acordai o sansa macar ca prieten si dupa. Poate ajungi si tu sal placi. Timpul face minuni :* bafta

| madalinacr a răspuns:

Daca il simpatizezi incearca sa te aproprii de el mai mult dar sa nu il sperii... daca e timid tu incearca sa il scoti din timiditatea aia.big grindeci chiar.iti recomand decat sa til ia celelalte fete mai bine pune tu mana pe el daca crezi ca merita intr-adevar persoana respectivabig grinhappy!

| lalamonster a răspuns:

Cred ca pentru baiat e ceva serios asa ca ai grija...sa nu il faci sa sufere, pentru ca daca il faci saa sufere toata lumea se poate intoarce in potriva ta... daca vezi ca continuie cu comportamentul asta inceraca sa-l eviti cat de cat. okwinkingdaca mai ai nev de sfaturi id meu:lalalittlemonster@yahoo.com