| ciucux a întrebat:

As avea si eu nevoie de un sfat. Imi place foarte mult de o colega de la facultate. Ea stie asta, i-am spus chiar eu. Problema e ca mie mi se pare ca suntem mult prea apropiati desi ea are prietenbig grin Eu am mai avut o relatie destul de lunga inainte si stiu sigur ca nu ma puneam sa iau alte persoane (de sex opus) in brate, sa le zambesc mai mereu, sa ma intalnesc cu ele, sa ajung sa le spun ca "imi este deja ciudat cand nu vorbim cateva ore" sau alte lucruri similare daca nu eram atras de ele. Inainte sa se intample astea imi spunea ca ma vede ca un amic dar acum ca s-au intamplat sunt destul de nedumerit... Vorbim des de vreo 2-3 saptamani. Daca se intampla ca unul dintre noi sa nu caute pe celalalt nu trece mult timp pana unul dintre noi cedeaza

Ar mai fi ceva: suntem din locuri diferite. Sa aiba si asta vreo legatura? Sa considere ca acum ar trebui sa fim amici pentru ca vine vacanta si nu ne vom vedea acele 3 luni?

Multumesc celor ce si-au facut timp sa citeasca toate astea!

3 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Poate si distanta e un factor. Sunt doua variante: ori te considera un prieten prea bun si nu vrea sa renunte la tine, ori nu stie daca simte ceva pentru tine si nu vrea sa te indeparteze de ea.
Daca ti-a spus ca te vede ca pe un amic nu stiu daca ar fi sanse sa se desparta de iubitul ei. Dar daca relatia lor merge mai prost se poate intampla si asta si atunci poate ati fi impreuna. Poti incerca sa mai vorbesti cu ea, daca tu simti ca s-a schimbat ceva si vezi ce spune, cred ca asa e cel mai bine. Ar trebui sa faci asta fata in fata si cat mai repede, perioada de sesiune e pe terminate.

| neutrino a răspuns:

Fara sa te supar, dar tu esti exemplu viu care ne arata cat de mult au decazut facultatile... Gandesti ca si un pusti de 14 ani. Asa cum ar trebui sa fii in stare sa te aduni si sa inveti pentru a trece de un examen, tot la fel si acum, fii capabil si invita fata la clasicul suc si spune-i ce ai pe suflet.

| NnDWtf a răspuns:

Vorbeste cu ea, daca sunteti la facultate inseamna ca sunteti suficient de maturi sa intrebati chestii de genul fara sa va fie "frica" de ceva anume.
Eu totusi cred ca e un "flirtship" ceva gen intre relatie si prietenie. Te poate lua in brate si daca sunteti amici, pentru ca esti de sex opus, nu trebuie sa te gandesti ca daca te ia in brate te iubeste, ca pe prietenele ei nu le ia in brate, prietenele ei sunt de acelasi sex, si ar parea ciudat.