| Daniel11_4073 a întrebat:

as avea si eu niste "nelamuririi,, care imi poate raspunde clar primeste funda big grin

1. De ce fetelor le plac complimentele de la baieti?
2. De ce fetelor le plac intotdeauna sa aiba dreptate chiar daca uneori nu e asa?

8 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

1 la oricine ii place sa fie complimentat.
2 pentru ca fetele gandesc mai mult ca brolling on the floor

| Castiel a răspuns:

De acord cu danadana sa fie incentrul atentiei...

| ThePunisher a răspuns:

1. Si noua ne place atunci cand o fata ne complimenteaza. Ne gadila orgoliul ca sa zic asa. 2. Daca reusesti sa ii argumentezi ca ai tu dreptate, nu are ce sa mai spuna. Depinde si de fata.

| Bibutzu a răspuns:

Buna!love struck

Se stie deja ca fetele sunt mai dornice de atentie decat baietii poate pentru simplu fapt ca sunt si mai sensibile si mai "neajutorate" sa spun asa.O fata are nevoie de protectie si caldura de la un baiat...ca doar de asta s-au creeat barbatii nu? Nu doar pentru imperechere...hai sa fim seriosi.Si tie iti place ca o fata sa-ti faca complimente de genu:"Ce tare iti sta camasa!" Sau "Ador frizura e asa beton", "De unde ti-ai luat ochelarii de soare, imi plac la nebunie si chiar ti se potrivesc".Noi fetele suntem mai, fragile ca sa zic asa avem nevoie de incurajare.Iar despre dreptate dorim sa fim intelese.

Byelove struckkiss

| SociallyDepressed a răspuns:

1.Ne fac sa ne simtim apreciate (dupa ce ca stam mult mai mult in fata oglinzii decat baietii)
2.Depinde de fata.Sunt fete care nu vor sa se simta inferioare baietilor

| Chocoleata a răspuns:

1.Pentru ca fetele au nevoie sa se simta mereu apreciate.
2.Vor sa se simta stapane pe orice situatie si sa domine orice conversatie.

| DaNaDoT a răspuns:

Dupa parerea mea la ambele intrebari raspunsul e ca sa fie in centrul atentieilaughing

| DariaSofia95 a răspuns:

Dar de ce baietilor le place(uneori)sa sarute cu forta o fata, chiar daca ei stiu bine ca fata respectiva nusi doreste asta? va simtiti mai "macho" daca faceti asta, sau ce?