anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as avea si eu o intrebare:Ieri m-am combinat cu un baiat foarte dragut,dar e genul mai timid.Am vorbit asa pe mess si nu stiu cum a venit vorba si i-am recunoscut ca il iubesc din nou(pentru ca am mai fost cu el odata).Si el mi-a spus ca si el e atras de mine de cand ma stie si ca ma iubeste,dar a fost mai timid si m-a rugat pe mine sa fac primul pas,si l-am facut,dar el mi-a raspuns imediat cu "da :*" ca vrea sa fie cu mine.El ma iubeste si tine la mine de la gradinita asa mi-a spus,dar el nu vrea sa afle prietenii lui ca e cu cineva,pentru ca il tachineaza si nu suporta asa!Si ne-am propus sa ramanem impreuna in secret!Eu il iubesc de cand il stiu,e mai mare cu un an decat mine,si ne cunoastem de mici copii!Intrebare e ma iubeste,ca ma gandesc ca daca nu vrea sa afle prietenii lui ca e cu mine sa nu fie asta vreo problema.As vrea sa stiu sigur daca ma iubeste!Cum as putea sa fac?Funda!

Răspuns Câştigător
| Komododragosh a răspuns:

Doar pentru faptul ca nu vrea sa afle prietenii lui asta nu inseamna ca are vreun motiv ascuns. Poate chiar il tachineaza "prietenii" lui pentru asta, nici nu i-as numi prieteni adevarati, dar in fine. Trebuie sa-ti dai seama dupa cum iti vorbeste el tie, dupa exrpesiile lui faciale si dupa gesturile lui. Trebuie sa simti ceva in inima cand el iti vorbeste, trebuie sa vezi pasiunea si iubirea in ochii lui, toate transmise tie! Nu trebuie neaparat sa afle cineva, si chiar daca afla, si ce daca? Va iubiti si voi va aveti unu pe celalalt, restul lumii nu mai conteaza deloc! Sigur te iubeste draga mea, capata mai multa incredere in vorbele lui, asa cum si el crede in dragostea ta pentru el.
Succes va doresc la amandoi!

5 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Pai poate are niste prieteni cam zapaciti asa.Cunosc cazuri in care baiatul s-a despartit de fata din cauza anturajului lui chit ca o iubea el vrea sa protejeze ce aveti

| dreamgirl94 a răspuns:

E timid si nu stie cum ar reactiona prieteni, dar da:te iubeste.o sa vezi ca cu timpul va incepe sa nu se mai ascunda.fi alaturi de el si vei vedea.

| Alexandra22082000 a răspuns:

Si eu am trecut exat prin acest caz (copie la indigo) crede-ma el el te iubeste enooooooorm de mult! il poti pune la o incercare(depinde daca se supara repede),dar stii cum sa faci:daca ai o prietena foarte buna pe care el nu o stie, poate sa se dea un pic la el, tu sa stai ascunsa dupa un perete ceva de genu si at vezi ce ii raspunde prietenei tale.(dar prietena ta sa fie asa stilul lui) sper ca te-am ajutata. FUNDA?

| DanielaDeny5 a răspuns:

Pai, in primul rad daca te iubeste asa mult precum zice, ar suporta ca prietenii lui sa-l tachineze. Si nu conteaza cat e de timid, si prietenul meu e, si pentru aia stiu multe persoane de relatia noastra. Iar a tachina este = cu a glumii.

| snowdrop a răspuns:

Crezi ca nu te iubeste deoarece nu vrea sa afle prietenii sai? daca se poarta frumos cu tine si tu simti ca te iubeste atunci nu e nici o problema, cel putin asa cred eu.