| Anemona2020 a întrebat:

Buna TPU as avea si eu o intrebare... la inceputul scolii am vrut sa ma despart de prietenul meu pentru altul deoarece simteam ca imi place de el, de fapt nu este asa doar ma atragea si nu stiu de ce si cum pentru ca fumos nu este doar ma atragea pur si simplu.Asa acum sa incep seara ne am certat si prietenul meu de suparare ma jignit fara sa isi dea seama,dar dupa mi ai cerut sa ne impacam eu nu stiam ce sa fac pe care sa aleg, chestia la care vreau sa imi raspunde ti este ca el a plans atunci si m-a rugat si ma implorat sa ne impacam iar a doua zi la fel ne am int si plangea intruna zicea ca nu poate trai fara mine, am fost de acord sa mai stam impreuna 10 zile si ne vedeem in fiecare zi si nu ne certam deloc dar cand el imi zicea ca dupa nu o sa mai vorbim deoarece el ma iubeste mult si nu poate fi pr cu mine ar suferi prea mult, mie imi venea sa plang cand ma gandeam ca nu o sa mai fie cu mine ...pana la urma ne am impacat dar intrebarea mea este crede ti ca daca a plans in fata mea si ma implorat sa ne impacam chiar ma iubeste cu adevarat? eu zic ca da dar as vrea si parerea voastra

Răspuns Câştigător
| uncas a răspuns:

Buna,
Iti pot spune ca niciodata un baiat nu plange in fata unei fete decat atunci cand aceea fata este pentru el mai presus de orice adica sufetul si viata lui.Te asigur de chestia asta.Nu-l pierde, nu merita.bafta

3 răspunsuri:
| stef112 a răspuns:

Normal! 100%..Rar vezi baieti plangand! deci SIGUR DA!

| carinutza373 a răspuns:

Toata lumea stie ca niste baieti trebuie sa fie puternici emotional, cat si fizic, si inca cateva bla bla bla-uri despre ei, asa ca e un gest cat se poate de evident ca te iubeste si ca a realizat ca a gresit, li s-a intamplat si parintilor mei in trecut, iar dupa ce s-a rezolvat asta am stat impreuna, (evident ca acum m-am mutat) dar ei au stat impreuna, si cred ca la fel vi se va intampla si voua! NOROC! funda?

Răspuns utilizator avertizat