| GB_Gabriel_1998 a întrebat:

Buna TPU as avea si eu o intrebare mai complicată zic eu. Imi place de o fata de la mine din clasa. I.am spus-o de 100 de ori. Asa ca stie ca o plac, dar niciodată nu a zis nici ca da nici ca nu.
Ne intelegem ff bine, avem.o grămadă de lucruri in comun. Vorbim toata ziua in continu. Mai ales despre anime.uri.
Dar nu asta e chestia. As vrea sa stiu ce crede ea? Ce simte?
Nu stiu dacă daca merita sa continui sau nu?
Sau sa renunț la.ea pur si simplu?(desi nu cred ca e posibil) ne stim de mult timp.
Nu o plac pentru cum arata. Si ca imi place cum este ea ca persoana.
Cred ca că este ceea ce ma.completeaza pe mine.

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Pai, daca iti place de ea, de ce nu continui relatia?

| Andreeas_Andreeas_1997 a răspuns:

Salut,prietene! Din tot ce ai spus tu, m-ai făcut sa cred ca voi ați creat deja o relație, dar una de prietenie. fata, probabil ca nu poate vedea în tine altceva decât un prieten. Eu te sfătuiesc sa mențineți relația așa Cum a fost pana acum. uneori, relațiile de prietenie sunt distruse de cele sentimentale și mai bine sa rămâneți prieteni decât sa va cuplați, sa va despărțiți și în final sa ajungeți străini sau cine știe, mai încearcă sa petreci timpul cu ea și schimba atitudinea de prieten! poate ca intr-un final o sa se îndrăgostească si ea de tine.nu îi mai spune ca o placi de prea multe ori pentru ca femeilor li se urca repede la cap. știi vorba aia...indiferenta poate fi atrăgătoare uneoriwinking

| PinkHD3 a răspuns:

Asa am patit eu. vorbesc cu o fata de 3 luni. vorbim zi de zi. si i-am zis ca o plac acum 1 luna..tot ok ..ma cauta si mai des. pana in seara asta cand mi-a zis ca ma place ca prieten.dar totusi ma face gelos si imi spune de alti baieti..deci nici eu nu stiu ce sa cred.tu spune-i ca nu ai nimic de pierdut...adica macar va sti ca o placi si dupa o sa-ti fie mai usor..iti spun eu happy