anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU :*
As dori sa aflu mai multe informatii despre sexul oral. Am 19 ani si nu am incercat niciodata.Nu am nicio idee despre asa ceva/Sunt intr-o relatie de 2 ani si am evitat mereu, chiar daca este o chestie normala.Prietenul meu imi spunea de fiecare data ca nu sunt obligata si daca vreau imi poate explica,dar nu stiu, ma gandesc ca isi va face o parere proasta daca nu ma pricep. Dau fundita :* Mersi

Răspuns Câştigător
| IULIAILICEA a răspuns:

Cred ca ar trebui sa discuti deschis cu prietenul tau. daca nu stii ceva te poate ajuta el mai mult ca oricine.nu e rusinos sa nu stii sa faci asta.mai rusinos este sa stii foarte bine.gandeste`te bine daca merita relatia asta sa faci compromisuri.inainte sa faci pasul gandeste`te bine daca el chiar merita si daca la randul lui e dispus sa iti faca toate placerile.

25 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa vezi cum e cand incerci experimentul asta. De placut tu stii nu eu cum vei reactiona.

| Codrinash a răspuns:

Crede-ma ca oricum ai face, mai experimentat sau mai putin experimentat, sexul oral nu ii schimba parerea baiatului despre tine, ci din contra mai ales ca vad ca sunteti intr-o relatie de 2 ani. Lasa-l sa-ti explice ce si cum si totul o sa fie bine, crede-ma! O zice un baiat

| GeosBIOS a răspuns:

Vai de mine, voi asta considerati ca-i important intr-o relatie. Eu zic ca daca prietenul tau ti-a cerut vreoadata asa ceva, ar fi mai bine sa te gandesti la posibilitatea sa-ti gasesti un baiat mai de treaba. Aceste practici sunt foarte injositoare pentru noi ca specie, fiindca nici animalele nu fa asta, iar printr-un astfel de comportament ne coboram mult sub nivelul lor, fiindca astfel suntem mai primitivi decat primitivii.

Cand aud astfel de lucruri, ma gandesc cu groaza la cum au sa arate familiile de maine. Intemeiate pe astfel de necesitati are sa le spulbere vantul in toate directiile.

Pastreaza-ti demnitatea umana si scuipa in fata pe orice barbat care ti-ar cere asa ceva.

| Cosmotel a răspuns (pentru GeosBIOS):

Animalele nu fac asta pentru ca sunt animale. Noi avem discernamant. Fiecare persoana isi impune propiile limite in dormitor, cine suntem noi sa-i judecam? Sexul oral nu a aparut acum cativa ani, el este practicat din cele mai vechi timpuri. happy
Cred ca barbatii vor asta la un moment dat, si daca nu li se ofera ceea ce isi doresc, se vor duce la cineva care este dispusa sa o faca.
Tine-ti discursurile pentru tine, nu este nimic injositor sa faci sex oral.

Si ca sa raspund si la subiect, mai bine vorbesti cu prietenul tau si intreaba-l cum ii place lui. Nu se aplica aceleasi reguli la toti barbatii.

| GeosBIOS a răspuns (pentru Cosmotel):

Hmm nu inteleg ce discernamant vezi tu in astfel de practici, ca sa vii cu astfel de argumente. Stiu ca se practica din cele mai vechi timpuri, dar nu tot ce se practica din cele mai vechi timpuri este neaparat folositor si bun, mai ales ca astazi astfel de practici au luat amploare.

Iar in ce priveste discursurile, pe TPU din cate stiu fiecare are dreptul sa-si spuna parerea.

| oAnna a răspuns (pentru GeosBIOS):

Respect!

| Claudia1397 a răspuns (pentru GeosBIOS):

Intr-adevar, nici eu nu sunt de acord cu chestia asta din motivele mele! oricum, au 2 ani de cand sunt impreuna si nu cred ca pentru chestia asta ar trebui sa isi caute pe altcineva! la un moment dat oricine isi doreste ceva nou! din punctul meu de vedere. baiatul e chiar de treaba avand in vedere ca nu i-a cerut chestia asta de la inceput...atunci rasp tau era corect in plin! :*

| GeosBIOS a răspuns (pentru Claudia1397):

Atunci cand zici ca iubesti o anumita persoana, ceva nou nu se concretizeaza prin practici sexuale, ci prin dovezi de iubire. De aceea iubirea este iubire si sexul e sex.

| Claudia1397 a răspuns (pentru GeosBIOS):

Corect! doar ca oricine are nevoie de noutati in viata! facand mereu aceleasi lucruri la un moment dat de plictisesti!

| GeosBIOS a răspuns (pentru Claudia1397):

Pai uite vezi, de aceea e misto uneori sa mai faci cate-o drumetie.

| Cosmotel a răspuns (pentru GeosBIOS):

Dupa parerea mea, doua persoane care se iubesc, pot sa faca si doar sex.
nu au luat amploare acum, ci doar informatia se raspandeste mult mai repede.

| GeosBIOS a răspuns (pentru Cosmotel):

Pe vremea Romei antice sau a Venetiei renascentiste astfel de practici erau abordate doar de anumite persoane cu moravuri foarte usuoare. Persoane care traiau doar pentru desfrau si-i durea la basca de notiunea de familie, Astazi multi vad acest lucru ca fiind ceva normal intr-o relatie de cuplu.

Cand aud de astfel de practici, stau si ma gandesc cum o mama mai are curajul sa-si mai sarute pe frunte copii, cand cu o seara inainte a folosit-o pentru asa ceva.

| Miss_7578 a răspuns (pentru GeosBIOS):

Prietenul meu nu mi-a cerut niciodata asta. Am spus eu destul de clar ca vreau sa incerc. Nu e nimic rau in asta din punctul meu de vedere.Dar fiecare priveste din propria perspectiva.

| GeosBIOS a răspuns (pentru Miss_7578):

A si urmareai pe TPU sa-ti faca vreo pitipoanca o descriere sexoasa despre feeling-ul de-a suge "acadeaua" :D Imi pare ca tu esti mai mult in cautare de ceva povesti erotice

Oricum, ca sa-ti faci si tu cat de cat o parere, incearca si tu prima data ca Alexandra Stan http://www.youtube.com/watch?v=qDwvAHzKj4s

| Miss_7578 a răspuns (pentru GeosBIOS):

Nu asteptam asta laughing))) vroiam doar cateva pareri that's all happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru GeosBIOS):

Gandesti prea limitat, nu afecteaza cu nimic viata familiei, sunt destui familisti convinsi care practica asa ceva, e doar o alta metoda de a oferi placere

| GeosBIOS a răspuns (pentru Cosmin86):

Hai vax. Am trait indeajuns pe suprafata Pamantului ca sa nu ma-mbat cu apa rece si de aceea stiu foarte sigur ca anumite valori umane nu vor face casa comuna niciodata cu altele.

Apropos, de unde stii tu de vorbesti cu atata certitudine, ai luat vreodata vreun interviu familistilor? Fiindca eu iti pot spune cu o foarte mare certitudine, ca familistii convinsi nu prea vor fi de acord cu asa ceva. Tocmai deoarece astfel de practici lovesc in viata de familie. Trebuie doar sa-ti framanti un pic neuronii ca sa intelegi acest lucru.

Da, cunosc personal cativa familisti de genul.
Si nu am nevoie sa-mi framant neuronii, ca se pare ca pricep mai bine si mai profund decat tine, ai o gandire foarte limitata si o aroganta tipica

Mda, ma rog voi astia care va considerati cu gandiri extinse deoarece vi se suge "morcoveata". Imi place sa vad tocmai ce exemple aduceti voi ca sa va dovediti "extensiile" gandirii voastre.

Apropo, ma indoiesc ca tu ai sti ce inseamna aroganta nici daca te-ar lovi in plina zi intre ochi. Doar fiindca fac misto, ca altceva nu pot sa fac cand aud asemnea prostii si nu sunt de acord cu tine nu inseamna ca sunt arogant.

Partial inseamna, consideri parerea ta ca fiind superioara si toti ceilalti sunt vai steaua lor, niste "gunoaie" pentru ca gandesc diferit fata de tine, sa nu mai zic de exprimarea ta.

Si sex oral nu inseamna doar aia, inseamna si sa-i faci fetei si in niciun caz nu consider ca am "gandire extinsa" din cauza aia, ci din cauza faptului ca nu am prejudecati si idei preconcepute.

Intoarce-te inapoi in evul mediu.

| Lămâi1 a răspuns:

Sexul oral este acel tip de sex în care organele sexuale sunt excitate cu gura.
Organul genital bărbătesc (penisul) este introdus în gura partenerei.
Nu isi va face o parere proasta puppy dog eyes, stai linistita! Plus ca prima data nimeni nu se pricepe :*. Si nu e nimic daca nu ai incercat niciodata, este timp xD.
Sper ca e bine ceea ce ti-am spus, si sper sa intelegi :*.
Succes in continuare, papa >big grin

| Cristina0911 a răspuns:

Daca sti ca te iubeste eu zic sa incerci. Nu mi se pare nimic josnic. Eu am facut la fel ca tine si nu mi-a parut rau pentru ca apoi si el mi-a facut orice placere.
Sincera sa fiu eu m-am uitat pe RedTube si am inteles de acolo cum se face treaba.
In viata nu trebuie sa mergi la sigur. Fi spontana.
Te pup!

| Miss_7578 a răspuns (pentru Cristina0911):

Pai asta e faza. ca el mi-a facut pe plac din orice punct de vedere si de aceea consider si eu ca ar fi ok.dar mnah, vad ca sunt persoane care sar repede cu gura happy in fine, multumesc oricum

| bloondu a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti faci griji.Nimeni nu se naste cu experienta... Daca chiar vrei sa faci asta fa-o fara nici un pic de rusine!