Trist ce ti se intampla.
Da am un sg prieten adevarat care m-ar ajuta in orice fel de situatie as fi sunt prieten cu el de la 3 ani.Si am fost si indragostit dar jumatatea ta o sa ti-o gasesti la timpul potrivit. Funda!?
Salut frate pai uite, traim intr-o lume bazata pe valuari materiale nu mai exista prietenia aia adevarata un ex cand eram in generala am avut un prieten bun ca fratele meu dar dupa un timp el s-a schimbat ca sa se dea in spectacol clar eu nu am suportat si l-am umflat cu bataia si de atunci numai am avut ce discuta... ideea este ca din 10 prieteni 1 daca iti este prieten adevarat acum nu stiu poate alti cred in tovarasie dar eu zic ca ea nu mai prea exista majoritatea au de la tine un interes chiar daca ei se considera "bff" eu zic sa nu faci din asta o tragedie prieteni vin si pleaca incearca sa comunici mai mult dar incredere sa nu ai decat in tine...
p.s: fetele vin ele frate nu te grabi oricum fetele te fac sa suferi mai rau garantez funda?
Pai eu am avut o prietena adevarata cu care am iesit si am facut totul impreuna timp de 8 ani...relatia de prietenie sa legat atunci cand am inceput sa iesim mereu impreuna sa ne sunam una pe cealalta si asa au trecut anii, nu ma vandut pentru nimic in lume dar eu pe ea da din pacate si acum imi pare rau idea este ca cu toti ne facem prieteni mai devreme sau mai tarziu mai multi sau mai putini trebuie totusi sa nu ii spui absolut totul unui prieten nu stii cum peste ceva timp te tradeaza..si da sunt indragostita in primul rand ca intotdeauna o sa fie o fata care sa te placa pentru cea ce esti si cu timpu sa tina la tine si aceste semne ti le da atunci cand te astepti mai putin unele persoane iti spun pur si simplu ca tin la tine in timp ce altele prefera sa taca si sa iti arate si fiecare in felul lui atunci cand se roaga de tine sa nu faci cate tampenie sau cand ai nevoie de pers respectiva si vine inseamna ca tine la tine si te poti baza pe ea oricand:*
Un prieten care tine la tine te ajuta, dar uneorii cel mai bun prieten iti e si cel mai mare dusman, oricum prietenii adevarati ii gasesti adesea pe parcursul liceului,
Prieten adevarat? Am decat unul, de care sunt sigur, ne-am cunoascut acum vreo 4-5 ani cred, si cu toate ca avem firi opuse, ne intelegem de minune, ne ajutam, intelegem.Si asculta-ma, nici eu nu am multi prieteni, nu conteaza sa ai multi, conteaza sa ai cativa dar de incredere.Plus ca in ziua de azi prieteniile se leaga mai mult pe interes(daca ai bani, relatii, daca ei se pot folosii ei cumva de tine), si te asigur cand iti vei da seama ca peste 85% din persoanele pe care le consideri prieteni sunt pe interes, o sa te simti cumplit dezamagit.
Iti pot spune din propriia experienta ca nu prea mai gasesti prieteni adevarati, pe mine in viata asta toti m-au lasat la un moment dat si parintii si prietenii toti intelegi...Poi ai grija cu sentimentele sa nu te implici prea mult tu si pers d langa tine sa nu iti impartaseasca sentimentele. Ai grija d tine:* si pana la urma despre iubire nu poti invata decat singur, pe pielea ta
Buna,stiu cum e, totusi e bine ca ai parinti care te ajuta, dar sigur simti nevoia de a vorbi cu cineva de varsta ta.Lumea e plina de interese, e superficiala, dar plina de surprize.Incearca sa crezi ca vei gasi pe cineva si asa va fi.Nu inceta sa cauti.Am auzit ca nu ni se da mai mult decat nu putem duce, si e adevarat.Cei "populari" nu ar rezista in singuratate,de asta considera ca ai un punct in plus fata de ei.
In plus, ce vrei, in cazul tau un prieten adevarat vine cand te aspeti mai putin, si e real. Uita-te in jur, apreciaza ce ai si nu te mai gandi ca e rau.Cand vei uita,macar pentru o clipa,poate aparea cineva caruia ii pasa.
Fie ca e cel mai bun prieten, fie ca e persoana iubita, trebuie sa fie ca o oglinda, sa nu rada de tine cand plangi.
Sper ca am ajutat:-)
Nu uita: Dupa o furtuna ingrozitoare, soarele va parea de doua ori mai frumos si starea ta interioara va fi de o mie de ori mai buna decat daca ar fi stralucit mereu.
Prieten adevarat? Oare exista?! La un moment dat si acel ''prieten adevarat'' te va lasa balta.
Pentru mine una, nu exista prieteni adevarati ..nu in zilele in care traim.
Toti ar trebui sa stim ca in afara de familia noastra nu avem pe nimeni, singuri intr-atata lume.
Am trecut si eu prin ce ai trecut si tu, inca traiesc, cert este ca cunosc sentimentul.E greu dar nu avem incotro ..Capu' sus :* O sa fie bine la un moment dat.
Nu incerca sa iti cauti prieteni adevarati, o sa o faci degeaba ( strict parerea mea).