Lui,chiar ii convine situatia, doua femei tinere care mor dupa el.Atata timp cat va poate aburii pe amndoua, cred ca nu va renunta la niciuna, nu va lua nicio hotarare ci va va duce(cel putin pe tine)cu zaharelul.(Scuza-mi metaforele)Un meritati niciuna dintre voi sa suferiti pentru(asa zisa) indecizia lui.
Cred ca ar trebui sa te gandesti la tine si sa nu accepti sa fi umilita asa, sa fi amanta nu este o situatie placuta ci din contra poate fi degradant si poate avea repercusiuni in viitorul tau.Incearca sa iti construiesti un viitor solid, ai tot timpul sa-ti intemeiezi o familia.Esti la varsta cand o persoana se formeaza; nu stiu daca studiezi sau nu, dar daca nu, atunci fa-o:urmeaza un curs, o postliceala sau o facultate.Iesi cu persoane de varsta ta, distreaza-te si cu timpul cu siguranta vei gasi un baiat care stie ce vrea de la viata si caruia nu ii este frica sa ia decizii.
Acum, tu faci cum crezi si cum sti mai bine.Succes.
Sper sa nu te superi pe mine, dar imi voi exprima si eu opinia.
Nu stiu daca tine cu adevarat la tine, dar lui ii convine.
De ce?
Simplu!
El o iubeste pe fata aceea, dar ea nu ii ofera afectiunea si atentia de care are nevoie, de aceea, el, isi ia "ce are nevoie" de la tine.
E foarte simplu.
Tu, il cunosti mai bine decat noi si banuiesti sau stii mai bine daca el doar te foloseste sau daca chiar tine la tine. Ca fapt divers, exista multe feluri de a tine la o persoana.
Ai grija si bafta!
Fiecare doarme asa cum isi asterne! O amanta trebuie sa-si accepte propriul statut, nu are dreptul sa emita pretentii suplimentare si nici sa viseze!
Asa si ai gasit barbatul bun, iubitor si bla bla povesti. Draguta tu cred ca visezi.Ala spui ca are 30 de ani si da raport parintilor ce face? Asta da barbat adevarat. Daca la 30 de ani ajungi sa povestesti parintilor ce iubite ai e clara.Si unde mai pui si faptul ca parintii lui se uita urit tot la tine.Asta chiar ca e de cascadorii risului sincet.Pai eu nu vad de ce sar uita urit la tine si nu sar uita urat la podoaba lor de baiat, scuze ca zic asta dar asta e adevarul, cind vede ca fiusau umbla cu 7 femei deodata.Ori asta le face placere, se lauda probabil ce baiat au ca umbla fetele dupa el.Pai daca asta sta cu aia si te tine pe post de amanta tu te astepti sa ce? Fata draga trezeste-te ca visezi.Si cum poti accepta un astfel de barbat sincer nu prea inteleg.Eu cred ca ai ceva probleme si ala doar se foloseste de tine.Normal ca nu o sa o lase pe cealalta ca de fapt el aia si vrea sa fie cu ea.Dar cum tipa il tine sub papuc el tea gasit pe tine pe post de salteluta, doar no sa stea asa pe uscat pina cind ii da aia si lui ceva.Te minunezi cum pot fi fetele atit de naive.Nu este vorba de virsta aici ci de faptul ca poti avea si unu de 80 de ani dar sa fie singur frate nu sa mai aibe inca altele pe linga.Dar na fiecare cu cit poate duce vorba aia.Deci concluzia este ca esti naiva si cineva tea gasit si isi face treaba.Dar e ok atita timp cit si tu esti de acord. Uite ce noroc mai au uni barbati.Va intelegeti f bine atiota timp cit tu ii dai ce el are nevoie normal.Ia sal refuzi sa vezi ca n-o sa mai fie normal.Si apoi nu stai tot timpul cu el, probabil cum sta el cu cealalta, ori iti petrece mult timp cu ea.Asa ca va intilniti la o partida de sex cum crezi ca sar purta orice barbat? Normal ca sar purta frumos ca naiba doar e ceva pe gratis.Bafta oricum.
Eu zic asa -Sa fi roata de la caruta cuiva e tare injositor si naspa. Daca vrea sa fie cu tine sa rupa ce are acum si gata.Ori cu tine ori ba.Si el ar trebui sa inteleaga ca are o varsta ca trebuie sa isi intemeieze o familie si sa nu o mai arda aiurea. Pune picioru in prag nu ai ce pierde-poate vei suferii dar iti va trece ca esti tanara.Dar trebuie sa fi foarte puternica, ca si decizie -forteaza-l ca nu ai ce pierde.
Felicitari domnului! Se distreaza de minune cu doua deodata! Pe aia o iubeste, tu ii oferi sex e excelent!
Poate ii place cu mai multe deodata si mai ales cu tinere. Nu cred ca cauta o relatie serioasa, de mult facea un pas in directia aia dar el se simte bine asa inconjurat de multa lume care sa-l alinte.
Fugi cat poti mai departe de el.
RRSecularHumanist întreabă: