Daca-i cumperi o bluza? si chiar daca nu vezi ca poarta lant si bratara, ai putea sa-i cumperi o bratara care sa nu o poata da jos atata timp cat sunteti impreuna si te iubeste, sau una normala sau un lantisor dar sa fie semnificativ (dintre astea 3) sa stie ca este de la tine. si o sa poarte (daca in caz ca nu poarta) nici eu nu suport bijuteriile dar ceva usor sau ceva de la persoana iubita il port, ceva cauciuc sau din material (ma refer la bratara si lantisor).
si sunt baiat
E baiat si nu pune accent foarte mult pe jucarii sau chestii de genu. Incearca sa ii cumperi ceva simplu, ceva care sa ii aminteasca de tine, o esarfa, o bratara, ceva simbolic... ceva care sa poarte si sa ii aduca aminte de tine. Sunt baiat si stiu. sper ca te-am ajutat cu aces raspuns!
Mmm, iNteresanTa relatie, nu stiu ce poti sai kumperi, depinde ce fel de persoana e el, cei palce lui, trebuei sa obsrrvi.prin diskutii cu el
Pai e cam asa ii ca ii place sa asculte muzica dar are deja mp3, nu pune prea mare accent pe chestii de genu ca lanturi si tot felul de bijuterii, cel putin eu inca nu am vazut pe el nici un lant sau bratara de asta ma gandeam ca nu ar fi genu dar poate aici gresesc. M`am gandit normal ca sigur nu`i cu treburi de ursuleti etc. de asta am ajuns in pana de idei