In primul rand nu-ti mai face griji. daca esti pregatita pentru asta atunci de ziua pr tau, mergeti undeva unde sa fiti singuri, cel mai bine undeva la un hotel, unde sa nu va deranjeze nimeni si ii poti pregati acolo ceva. dupa..totul va veni de la sine, nu ai ce sa planuiesti inainte. doar protectie si o igiena corespunzatoare.
Bună!
Din cate am citit, am inteles că ai deja 18 ani şi el la fel şi că te simți pregatită. Asta e bine.
Pregăteşte o cină frumoasă şi lasă totul să vină de la sine, dar nu uita de protecție!
Fa-o! de ce nu? daca va iubiti si esti pregatita...cina, vin rosu (neaparat), muzica lenta...el se va ameti un pic, tu la fel si restul vine de la sine. Poarta lenjerie sexi..ai grija sa fii aranjata, parfumata (si spray de gura ) nu trebuie sa faci mare lucru.doar ai grija sa folosesti o metoda de contraceptie!
Comporta-te normal, nu ai cu ce gresi atata timp cat ai grija...Fii mai optimista, va fi bine.
Bună!
N-ai precizat ce era mai important : vârsta voastră!
Observ că, totuşi, ai precizat ulterior ( mai jos )...
Totuşi, NU îmi place când sunt MINŢIT!
Iar tu, tocmai ai FĂCUT asta!
Din păcate, ai DOAR 15 anişori şi el are 16 anişori!
Te CITEZ :
"Astazi, am aut o zi dificila(pentru mine) pentru ca prietenul meu(de o saptamana) mi-a propus sa trecem la pasul urmator. sper ca intelegeti, a zis ca lui nu-i place asa doar sa ne pupam, odata si odata tot trebuie s-o facem...iar eu sunt asa speriata chiar nu stiu ce sa fac, am doar 15 ani iar el are 16, l-am intrebat daca doar pentru asta s-a cuplat cu mine si a zis nu, dar vrea sa se culce cu mine." - SURSA = întrebarea ta din 25 Martie 2013; vezi linkul :
http://www.tpu.ro/......-la-pasul/
Pe viitor, NU mai spune MINCIUNI!
Sau n-ai auzit de proverbul "Minciuna are picioare scurte"?
Să mai AŞTEPŢI măcar 2-3 ani!
Vezi alte detalii la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/
Toate cele bune.
Incerc de mult sa sterg intrebarea aia deoarece nu eu am postat-o. jur! au aparut ceva "defectiuni" in momentul in care a vrut o prietena sa intrebe si ea la calculatorul meu. pentru a sterge intrebarea trebuie confirmarea pe mail dar nu primesc. te rog din suflet crede-ma! nu pot mintii cu asa ceva stiu ca n-ai motive sa ma crezi dar chiar nu mint.(
Fi atenta -trebuie sa fie ceva special si sa iti doresti asta cu adevarat. daca stii ca a sosit clipa trebuie sa o faci.Nu trebuie sa te blochezi, trebuie sa fi naturala, nu te preface -daca nu esti excitata indeajuns -spune-i ca mai ani nevoi de preludiu :-p. Daca nu ajungi al un anumit prag de excitare -experienta poate sa te marcheze toata viata (ca una dureroasa si nenaturala)Folseste lubrifianti, fi fermecataore, soptest-ie vb dulci, lasa-te dusa de val.Nu da inapoi chair daca te doare nitel.Nu face sex salbatic din prima tu ai nevoi e de un sex cu caracter romantic.
Daca tii la prietenul tau si crezi ca el este persoana potrivita pentru tine,atunci fa ce simti.
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el despre asta si sa ii spui despre hotararea ta.
Pentru ca aveti nevoie de mult timp,fara sa va grabiti, asta daca vrei sa iasa totul bine.
Daca tine la tine si este grijuliu, va sti sa faca in asa fel incat sa nu te doara prea tare sau chiar deloc.
Tu nu trebuie sa ai emotii si sa fii foarte relaxata.Cel mai important sa traiesti momentul!
Ai grija la igiena personala, este foarte importanta.
Pentru prima data ar fi indicat sa va protejati(folositi prezervativul).
Luati totul incet, si va fi bine.
Eu te-as sfatui sa te gandesti ce varsta ai, daca chiar esti pregatita si daca stii sigur ca n o sa-ti para rau ca faci acest pas...Acest pas se face dupa o perioada mai indelungata in relatie in care iti cunosti partenerul.Un om te poate trada cand nu te astepti, mai ales daca nu il cunosti asa cum trebuie.
Si cand zic "cunosti", tu o sa zici ca-l cunosti, sa stii ca sunt multe cazuri in care si dupa 1 an sau mai mult persoanele spun ca parca mai nu-si cunosc partenerii.Un om se poate schimba, sau nu-i vezi tu adevarata personalitate.Pentru ca un om il cunosti cu adevarat dupa mult timp.
Daca nu te superi, de cat timp sunteti impreuna si cati ani aveti? Atunci iti voi putea da si un sfat final.
Da dupa cum a spus si Bursuc...
SIncer, se vede ca nu ai 18 ani.
O sa-ti distrugi viata la 15 ani. Poate suna dramatic,ia-o cum vrei, daca tot zici ca vrei un sfat si ca nu ai la cine, de ce minti? Pentru ca sti ca toti iti vor spune ca nu e bine.
Si stiu ei de ce zic asta, probabil ai mai vazut si tu la intrebari, dar tu nu trebuie sa faci! ...vei vedea dupa. Daca ai fi cu capul pe umeri la varsta asta nu ai face asa ceva si te-ar interesa scoala sexul!
Daca el nu ti-a cerut asta tu de ce oferi? Stii sigur ca vei ramane cu el toata viata? Daca nu te vei casatori tot cu el, crede-ma ca iti va parea rau, pentru ca ceea ce ii oferi tu acum, (virginitatea ta) poti oferi o singura data in viata. Si de ce sa ii acorzi satisfactia asta unuia care nu va fi alaturi de tine mereu? Plus ca ai mentionat ca el a mai avut relatii sexuale inainte. Nu cred ca iti dai seama la ce risc te expui, nu neaparat o eventuala sarcina ci bolile cu transmitere sexuala. Ca sa fii sigura ca nu exista nici un pericol in aceasta privinta, trebuie sa treaca 3 ani de abstinenta completa, timp in care si-a facut analizele specifice. Ca sa te convingi de riscurile la care te expui urmareste asta http://www.youtube.com/watch?v=jm5O5-u9H4g Te provoc! Nu ai nimic de pierdut, din contra! Daca urmaresti asta pana la capat, alegerea pe care o vei face dupa aceea, va fi pe raspunderea ta, in cunostinta de cauza!
Buna,eu zic sa iei in considerare varsta ta, inteleg ideea "o fac pentru ca o fac din iubire" dar iubirea asta o sa se termine si daca te dezamageste o sa iti para foarte rau. Acum depinde cati ani ai daca ai intre 14-16 eu zic sa mai astepti.Si apropo poti sa ii faci o zi de nastere frumoasa chiar daca nu te culci cu el, du-l undeva unde ii place, iesiti cu prietenii, la un film sau ceva ce ii place orice.
In primul calmeaza e, de multe ori stresul strica tot..si nu trebuie sa orgnizezi totul in amanunt pentru ca isi pierde din magie momentul si vei fi panicata sa iasa totul asa cum ai planuit, e suficient sa ai locul si prezenta lui..niste mici idei de preludiu, ai putea incepe cu o cina si o tinuta provocatoare(un halat din matase cu o rochita sau doar cu lenjerie intima)si apoi, daca prietenul tau are experienta va stii ce sa faca, doar stai calma mult succes!
Trebuia sa spui si ce varsta ai nu este indicat sa-ti incepi viata sexuala devreme chiar daca ai avea si 3 ani cu iubitul tau
bia338 întreabă: