Pai de ce sa ilscoti din minte si sa renunti la lupta?
scoate armele! ai pe cineva de cucerit! pai. i-ai marturisit ceea ce simti pentru el? sau cel putin imprieteneste-te mai bine cu el si dai de inteles prin gesturi ca il placi. apoi nu mai vorbesti cu el 1 zi si tot asa.pana il faci confuz si te va cauta el! o sa vezi. funda?:X
Probabil esti la virsta cind incepe o noua etapa in viata ta! Imi amintesc acum ca am trecut si eu prin asa ceva si am simtit ceia ce simti tu acum! Asta e normal-dar ca sincera fiind nu am obtinut nici printr-o metoda dragostea lui! asta e! O data ce esti fata -pe tine trebuie sa te cucereasca el, nu tu pe el! Eu te sfatui sa incerci sa-l eviti, sa nu te gindesti la el...sa fii indiferenta~ sau flirteaza si tu cu alti beieti in prezenta lui! si nici nu stii cum vede ceva in tine ce nu vede la alte fete si asta e ceia ce iti trebuie tie! succes
Buna! Incerca sa iti faci si tu un prieten.O sa vezi cum cu timpul il vei uita pe acel baiat pe care acum il adori.Cam asa fac si eu acum si consider ca aproape l-am uitat pe baiatul cu care am stat 8 luni.Nu are rost sa te mai gandesti la el, daca el are pe alta. Poate el nici nu se gandeste la tine.Iesi cu prieteni in oras, distreazate pentru ca viata trebuie traita.Gandestete ca nu are niciun rost sa te gandesti la o persoana care nici cel putin nu stie ca existi.Stiu prin ce treci acum,te inteleg, fii tu insuti, fii tare.Nu are rost sa iti petreci viata gandindute la un baiat caruia nici nu ii pasa de tine.Lasa ca mai sunt baieti in lumea asta care chiar te merita cu adevarat.Bafta!
Primul pas ar fi sa incerci sa intri in vorba cu el sa va imprieteniti si dupa aceea sa i spui ce simti tu pentru el
bbbbbbbbnbbbb întreabă: