| anonim0017 a întrebat:

As dori sa imi spuneti ce medicamente sunt pentru a nu ma mai excita foarte fiindca daca ma excit tare imi vine sperma foarte repede, pe scurt cand vreau sa fac dragoste cu prietena mea nu apuc sa introduc bine penisul in vagin ca deja ma termin.Plzz astept un raspuns bun cu ceva tratamente, cel mai bun raspuns primeste medalie.

Răspuns Câştigător
| sadboy a răspuns:

Stud100 spray pentru intarzierea ejacularii, pret 61 lei, te ajuta 100%. multa bafta

5 răspunsuri:
| LolitaLempicka a răspuns:

Foloseste prezervativul.

| spaima1aricilor a răspuns:

Cred ca sunt niste spray-uri impotriva ejaculari precoce. sau fa o labutza doua inainte, si te tine sigur mai mult.

| St_Gaby_1983 a răspuns:

Mergi la medic este cel mai bine multi barbati au aceasta problema

| jupiterestru a răspuns:

Eu sunt magician, imi dau drumu cand vreau...adica pe scurt, sunt stapan pe mine

| torchwood a răspuns:

Sti care e cel mai bun tratament? self-control! sunt 2 modalitati pentru a previne ejacularea prematura.1 in te duci sa te pisi sa dai drumu /sa te abti la interval scurt de timp si de cate ori poti pe durata pishari! este un exercitiu foarte bun daca face ceva timp la inceput o sa ai o usoara durere asta datorita faptului ca muschi penisului se vor contracta mult mai mult decat in mod normal dar nu e nici o grija! iar cea de a 2a metoda controlul minti.te gandesti prea intens te lasi prea tare dus de val de aceea se intampla dar daca iti inveti mintea sa controleze corpul ai sa reusesti sa ai un contact sexual asa cum iti doresti. sper ca te va ajuta cu ceva sfatul meu...PS:propie experienta si sunt satisfacut de cea ce pot big grin