anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU
As dori sa intreb ceva
De ce un baiat te ignora atunci cand e cu prietenii lui, si cand e singur sau cu varul sau te saluta?
(Am fost cu baiatul asta 3 saptamani aproape, prin decembrie, si acum nu ne mai vorbim.)
In iunie i.am zis ca il plac din nou,el m.a refuzat dupa aia peste cateva saptamani se uita la mine,in ochii mei, si ma atingea cu degetul la spate
Eu am 13 ani si el 14
Sii
Vorbeam foarte rar, iar acum deloc.
Voi ce credeti?

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Imaturitatea vârstei. Să nu pară slab în fața prietenilor săi pentru că se înmoaie pentru o fată. Poate la început era ceva mai "sedat" de ce simte pentru tine și nu s-a gândit la părerea celorlalți. Sau poate se simte mai confortabil în preajma vărului său pentru că știe că îl respectă. Acum a început să fie conștient și ca să nu facă mișto alții de el preferă să o rupă cu tine. Sau pur și simplu ai fost un capriciu ori știe că deși te vrea ție ți-ar fi mai bine fără el pentru că nu își poate oferi aceeași profunzime în sentimente. Poate te place mult, dar simte că tu îți faci diverse filme și nu vrea asta. Poate el e cumva mai lucid în ciuda a ceea ce simte pentru tine. Uneori nu se poate abține, dar apoi se reîntoarce pe calea argumentelor rațiunii și o lasă baltă. Poate știe că nu ești tot ce își dorește el și nu vrea să te chinuie. Sau poate e doar o strategie a lui. Cel mai bine tu poți afla prin cum te simți în preajma lui. E imposibil să nu îți dai seama dacă te joacă pe degete. Doar ca poți alege să te minți sau nu în legătură cu asta. Ai grijă!

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca nu vrea sa se afiseze cu tine in fata prietenilor lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu conteaza ceea ce credem noi ci ceea ce simte el.