Parerea mea e ca vina in toata situatia asta o poartă doar mama ta. In primul rand i-ai dat telefonul ca sa o ajuți, nu ca sa iti caute prin el. In al doilea rand, filmuletele erau si sunt ceva intim intre voi doi. E alegerea voastră ca va filmați cand faceti asta, e alegerea voastră ca le păstrați in telefon, e un gest intim pe care l faci cu persoana iubită, deci nimic de condamnat. In alta ordine de idei, nu ai 13 ani sa zici ca e nasol sa faci asta, etc.
Dacă ei nu vor să înțeleagă că nu e ceva iesit din comun, ca tot tineretul face asta si pana la urma chiar nu e ceva de condamnat, sa stii ca ei pierd. Adică nu stiu, chiar nu s au gandit niciodata ca e posibil sa fi facut chestia asta? Cred ca mai mult i-a șocat oarecum sa va vada in ipostazele astea, decât faptul in sine. Mai da le timp sa se împace cu ideea, explică le ca asta nu are de a face cu faptul că tu esti "panarama" sau ca el nu e bine crescut, ci pur si simplu, în ziua de astazi, asta e un gest intim intre 2 oameni.
Din nou, nu vor vrea sa inteleaga, asta este, mai devreme sau mai tarziu le va trece, pe tine nu are ce sa te oprească din a te muta cu iubitul tău, din a va construi o familie si asa mai departe.
Comunicarea sa stii ca e foarte importanta si rezolva multe probleme. Vorbeste cu ei si fa i sa te înțeleagă. Mama ta nu avea ce sa ti caute in telefon. Spune i asta, si mai departe ca asta nu te face mai putin demna sau panarama sau cum ti a mai zis.
Nu mai fi speriată, stiu ca te sperie gândul că ti va interzice sa fii cu el, dar nu are cine si ce sa te oprească daca tu stii ce vrei de la viata.
Dacă de la o prostie de genul aleg sa se rupă de tine, lasa i in pace până își revin.
Stai liniștită, nu are nimeni dreptul sa te judece nici măcar mama ta sau tatăl tău. Cum ai zis și tu, este doar intimitatea ta. Sincer nu este nimic greșit la ce ați făcut, înseamnă că aveți o relație foarte frumoasa în care va puteți exprima amândoi liber din punct de vedere sexual ceea ce este din ce în ce mai rar în zilele noastre.Cat despre părinții tăi, dacă ei zic ceva asta nu înseamnă că este și corect, trebuie sa le explici ca este intimitatea ta, ce faci tu cu iubitul tău rămâne doar între voi doi și punct nu ai facut nimic greșit. Tare îmi doresc sa nu faci greșeala în care sa fii influentata de către ai tai, ai 21 de ani trebuie sa gândești pentru tine.
Nu îmi bat capul cu un plod virgin care a fost abuzat prea mult în gura și care, pe deasupra suferă și de dislexie. Rog wc urile sa nu se mai bage în seama.
Mama ta clar are ceva cu tine ori cu relatia ta. Nu exista " s-a intamplat sa dea in galerie ". Cand ceri un telefon te uiti pe google/Youtube poate folosesti calculator/calendar. Deci? Cum ajungi in galerie? Cand esti un om prost/jegos si te """" grija de ce are cineva acolo. Comportament de copil de 12 ani. Stai linistita, parte din vina o detii si tu. Daca stii ca ai asa ceva in telefon, ma depaseste de ce ai ta telefonul tau cuiva. Idiferent de cine este. Cat despre sex oral, e doar un pretext. Putea fii poze doar cu tine nud in oglinda, la fel ar fi reactionat, mai mult ca sigur ( e un misto de ani de zile despre adolescenti/adulti, cica sa nu te uiti in galeria lor ca ramai mut la ce gasesti pe acolo ). Mai mult ca sigur nu te vor ajuta cu planurile de mutat in viitor. Te vor face sa renunti la relatie si sa faci mereu ce vor ei sa faci. Ai mare grija. Daca o sa faci ce vor ei, nu vei avea niciodata respectul lor. Vei fi ca un animal de companie, care mereu sare cand ii se zice. Pe partea cealalta, o sa va fie putin mai greu daca ramaneti impreuna. Depinde acum de tine/voi daca considerati ca merita sa ramaneti impreuna.
Ps. Nu lua in seama ce zice "printesa" mai sus. Se vede ca are ceva cu sexul frumos. Mai mult ca sigur pentru ca nu are parte de atentia aia care minte ca o are la degetul mic. Frustrari de fata mare. Sper doar ca are sub 20 de ani ca de are peste, e clar ca asa moare.
Anonim519 întreabă: