| Alissonn a întrebat:

Buna` TPU. As dori sa pun si eu o intrebare. Poti ramane insarcinata daca prietenul tau ejacueaza in tine de 2 ori intr-o zi? ( ciclul meu nu este regulat si iau anticonceptionale)
Ps. Vreau o parere sincera fara mistouri. Daca nu vrei nu raspunde happy`

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Daca ai luat anticonceptionalele tot timpul corect,inca de la prima pilula,esti protejata, prin urmare nu ai cum sa ramai insarcinata, indiferent de cate raporturi sexuale intretii.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca iei corect anticonceptionale recomandate de ginecolog, esti protejata.

| cosmina05 a răspuns:

Buna.daca iei anticonceptionale, nu ai de ce sa iti faci griji, avand in vedere ca le iei regulat si exact dupa prescriptie.

| simonica57 a răspuns:

Sincer nu stiu ar trebui sa faci un test de sarcina sau sa te duci la ginecolog el iti poate spune precis daca esti insarcinata sau nu

| Fllorrycyka a răspuns:

Pai daca iei anticonceptionale si ai luat o pastila inainte nu are cum.deci in consecinta daca iei anticonceptionale regulat nu ai nimic.
take care!
funda?

| adu_1447 a răspuns:

Buna. Din cate stiu eu e de ajuns o singura data pentru a ramane gravida. Practica asta e metoda prin care poti ramane: ejacularea in interiorul vaginului. Deci e ft probabil sa existe o sarcina... recomandat ar fi un test de sarcina sau o vizita la ginecolog... si mai multa grija pe viitorwinking