| 10051989 a întrebat:

As dori si eu niste declaratii de dragoste pentru iubitul meu deoarece pe 14 august facem 1 an as dori niste va rogg frumos

3 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunahappy
Cand m-am indragostit de tine am ales un drum pe care vreau sa-l strabat pana la capat, caci indiferent unde ma va duce stiu ca va fi o calatorie minunata.
N-am nevoie de motive ca sa te iubesc dar sa stii ca iubirea nu se da in nici un caz pe motive, iubirea se daruie doar pentru iubire, nimic mai putin. Te iubesc pentru ca asa am ales sa fac, din miliarde de stele pe cer mi-am ales steluta mea care sa-mi lumineze viata, sa ma iubeasca, sa o iubesc, sa nu mai fie niciodata bezna in inima mea, sa-i pot da drumul din nou copilului din mine sa zburde fericit si fara griji pentru ca cel mai bun prieten ii sta din nou alaturea.
Gasesc motive sa te iubesc, gasesc motive si sa nu te iubesc, dar inima, din fericire, nu are creier sau ratiune, ea intelege doar zambete si lacrimi, ea gaseste sensuri in atingeri infiorate si priviri arzatoare, ea nu crede in pedeapsa pentru ca durerea ta e durerea ei si fericirea ta e fericirea si implinirea ei, pe ea o ingrozeste minciuna pentru ca miciuna o ingroapa in mizerie pana la extinctie, ea te doreste si te cauta mereu pentru ca, in aceasta viata, esti unicul ei prieten adevarat...
Sa-ti fie viata un drum presarat cu flori... de mine.

Cu tine am amestecat atatea zambete cu lacrimi, atatea satisfactii cu greutati, clipe nenumarate dar stranse-n suflet cu grija, simtite si cantarite neincetat si neincetat, la capatul fiecarei clipe, inima mea da mereu acelasi verdict: Te iubesc!
La bine si la greu, vom cauta si vom gasi toate raspunsurile impreuna, fiecare victorie va fi un motiv sa ne iubim mai mult, fiecare infrangere va fi un alt motiv sa ne iubim si mai mult, si ne vom zambii mereu, caci multi vor plange-n jurul nostru cand vom dorii sa ne-mpartasim fericirea, si multi vor rade cand le vom cauta sprijinul, asa ca ne ramanem noi doi, atat de indragostiti si pretiosi unul pentru celalat incat o lume-ntreaga se pierde-n tacere cand privirile noastre se intalnesc zambind...
Iubire, ce simplu cuvant pentru necuprinse intelesuri... n-am puterea sa-ti luminez intreaga lume cu ea, dar ti-o voi asterne mereu la picioare cu un zambet dulce, o privire umeda, o imbratisare tandra, sa-ti fie drumul vietii mai usor si eu mai fericita ca ti-e bine langa mine.

Felicitari pentru 14 august si la cat mai mult impreuna:*

| Dr3yga20 a răspuns:

Nu-i trebuie declaratii dar sti foarte bine ce i-ar placeawinking

| busu11 a răspuns:

De unde scoti raspunsurile astea rolling on the floor)))))