- Care-i diferenta intre fetele de 8, 18, 28, 38, 48, 58 si 68 de ani? La 8 - O duci în pat ca sa-i spui o poveste. La 18 - îi spui o poveste ca s-o duci în pat. La 28 - Nu trebuie sa-i spui o poveste ca s-o duci? n pat. La 38 - Ea îti spune o poveste si te duce în pat. La 48 - Trebuie sa-i spui o poveste ca sa eviti a fi dus în pat. La 58 - Stai în pat ca sa eviti povestea ei. La 68 - Daca reusesti s-o mai duci? n pat, asta da poveste! - pentru toti obsedatii de massuri. Vreau sa va multumesc tuturor care mi´ati trimis mass´uri pe parcursul anului trecut. Datorita bunatatii voastre am trecut prin urmatoarele: 1. Am citit de 170 de ori ca, contul meu de yahoo va fi sters. 2. Am cam 30000de ani plini de ghinion in fata mea si am murit deja de 671 de ori pentru ca nu am dat toate mass-urile mai departe. 3. Mi-am sacrificat o mare parte din economii pentru micutul Ionut care saracul de el e de 3 ani tot nou nascut si in spital in stare critica. 4. Telefonul meu gratuit Nokia nu a ajuns la mine niciodata si nici televizoarele si miile de dolari nu isi fac simtita prezenta. 5. Mi-am scris numele de sute de ori in petitii si astfel am salvat viata unui pitic transsexual cu 3 ochi
ATENTIUNE! DRAGI OBSEDATI DE MASSURI TAMPITE! CITITI SI INVATATI CA TARE PROSTI MAI SUNTETI Aviz pentru amatorii de massuri: 1. Directorul de la Yahoo nu inchide Yahoo-ul … nu’i atat de prost 2. Nu e nici un copil cu grupa sanguina abcxyz care moare de plictiseala acuta in Koreea comunista… 3. Nu iti apare iubirea adevarata pe monitor daca restartezi de 5 ori compu, sari de 3 ori pe geam si iti omori toata familia cu o surubelnitza 4. si daca tot credeti in d`zeu meretzi dracul`lui la biserik si va rugatzi 5. Rugam toti amatorii de mass sa fie draguti si sa se sinucida, sau sa roage pe cineva sa ii execut. Multumim, Directia anti-tembelism
daca te-ai bloca cu mine in baie ce ai face.1.o simpla conversatzie.2. dragoste.3.te-ai saruta cu mine.4.ai face cunostintza.5.ai face dus.6.ai face sex...da-o la toata lista ta.raspuns obligatoriu (scuze de mass da e plictiseala mare)
fundita plizz
Iata inca citeva:
Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat.
Draga cititorule, sunt un extraterestru si in momentul de fata ma joc cu degetul in fundul tau. Stiu ca iti place deoarece te vad ca razi. Daca vrei si alti prieteni de-ai tai sa se simta bine, da acest mesaj mai departe.