| Roxya10 a întrebat:

as dori si eu sa va pun o intrebare dar sper sa primesc raspunsuri concrete si nu mistouri...
Deci am 16 ani si iubitul meu are 18, el sta in Bucuresti iar eu in Ploiesti, suntem de aproape 2 ani impreuna si ne intelegem extrem de bine el vine la mine 1-2 pe luna.
Si as dori sa stiu daca e momentul sa-mi incep viata sexuala cu el avand in vedere ca ne iubim foarte mult nu ne-am certat ne intelegem foarte bine si asa mai departe...
Tin sa precizez ca am mai vorbim despre asta cu el dar acesta mi-a spus ca sunt prea mica momentan si sa mai asteptam pana la 17 ani ca el ma va astepta chiar si mai mult.
Dar eu ma gandesc mai mereu ca poate daca mai stam asa sa nu ajungem sa ne despartim ca na... stim cu toti ca asa e in ziua de azi...
Infine intrebarile mele ar fi acestea:
1. Daca ar trebui sa ii spun ca vreau acum sa facem acest pas.
2. Credeti ca ne vom desparti daca nu facem acum asa ceva.
3. Ar trebui sa fac cum spune el si sa astept? deoarece nici eu nu mas simti atat de pragatita, dar cum v-am spus mai sus nu as dori sa ne despartim...

Deci v-as ruga fara raspunsuri prostesti...
Ms, dau funda:*

Răspuns Câştigător
| AnonimLove14 a răspuns:

Deci draga mea, un baiat poate parea bun dar poate nu este.Adica tu il cunosti mai bine.Mie imi pare ca tu chiar vrei sa iti incepi viata sexuala dar ganestete ca el este major iar tu minora, legea pedepseste pe cei care intretin relatii sexuale cu minori. Poate intra la inchisoare pentru pedofilie. Dupa cum ai spus si tu el este dispus sa te astepte deci de ce sa risti atat? Mai bine faci si tu 18 ani si este prin lege permis. Oricum daca el a zis ca te asteapta sa mai cresti asta nu insemna ca va veti desparti ci inseamna ca el te iubeste si nu este profitor ca sa se culce cu tine acumfara sa ii pese daca te lasa insarcinata sau nu.Credema astfel de oameni nu gasesti pe peste tot deci asteapta sa faci si tu 18 ani iar apoi puteti sa va incepeti viata sexuala.Eu una nu as fi ingrijorata ca v-ati putea desparti daca nu faceti sex pentru ca din ce spui tu reiese ca el te iubeste.Succes happy

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Culmea, se pare ca tu vrei si nu vrea el! Ai speriat baiatul, nu stie sa se descurce intr-o astfel de situatie. Naspa!

| FaithGaga a răspuns:

1. Eu cred ca deja i-ai spus ca vrei sa faci sex cu el din moment ce prietenul tau a zis sa mai astepti pana la 17 ani. Daca vrei neaparat sa o faci, insista...
2. Nu cred din moment ce a spus ca te asteapta pana la 17 ani. Oricum, va puteti desparti in orice clipa, nu conteaza neaparat ca ati facut sex sau nu!
3. Nu va veti desparti din moment ce a spus ca te asteapta! Iar daca tu nu te simti intr-adevar pregatita, nu o face, chiar daca ar vrea el pentru ca dupa TU o sa regreti!
Funda? happy

| DiazAndreea a răspuns:

Nu este o varsta obligatorie pentru a-ti incepe viata sexuala, dar daca simti ca este momentul si persoana potrivita fa-o fara regrete si cu cap. daca nu te simti pregatita si el iti spune ca te asteapta nu ai dc sa te ingrijorezi iar eu zic ca atunci cand vezi ca incep certurile, discutiile ai putea sa faci acest pas pentru a salva relatia, dar deocamdata zici ca merge bine. eu consider ca e important sa fac acest pas cu persoana iubita si sa te daruiesti din dragoste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''Dar eu ma gandesc mai mereu ca poate daca mai stam asa sa nu ajungem sa ne despartim ca na... stim cu toti ca asa e in ziua de azi...
''

Ideal ar fi sa iti incepi viata sexuala doar in momentul in care TU simti ca esti pregatita.Cand TU vrei asta. Pune-ti intrebarea : '' Daca fac dragoste cu prietenul meu, iar pe urma se intampla si ne despartim, o sa regret ca am facut pasul acesta? '' Daca raspunsul e 'da', atunci mai asteapta.
Sexul e important intr-o relatie, dar nu e pe primul loc.

Ai grija ce hotarasti sa faci. O singura data esti virgina.

| MoxiMonny a răspuns:

1. Spune-i cu subînțeles. Sau ia-l cu sarătări, adică să nu zici dar să sugerezi.
2. Doi ani? Înseamnă ceva, nu o să vă despărți.
3. Spune-i să nu se sperie de poliție și căcaturi din astea. Adică, dacă vrea să aștepte până 17 ani ăsta o fi motinul, na ce să zic. :*
DISCUTĂ cu el așa vei rezolva multe.

| gioia a răspuns:

Roxy e prea devreme si dupa parerea mea sunt cateva motive. Primul ar fi faptul ca esti insuficient de matura pentru sex, stiu ca vei spune nu e adevarat, dar crede-ma o persoana suficient de matura pentru sex nu cere sfaturi daca sa o faca sau nu. Motivul numarul doi intrebarile pe care le pui sunt incorecte, ar trebui sa te intrebi daca ti-ai luat toate masurile de prevenire a unor boli cu transmitere sexuala, daca ai fost la un ginecolog pentru anticonceptionale ( nu te baza pe prezervativ), daca stii ce ai de facut in cazul unei sarcini (sarcina e cel mai mic necaz), daca ai incredere in baiatul respectiv etc.

| Cristiann25 a răspuns:

Tot RESPECTUL pentru acest baiat.Lui ii este frica si e foarte bine asa pentru ca multi parinti(de fete) sunt batuti in cap si daca il reclama la politie el o sa faca puscarie.Pentru ce? Pentru o fata care mai tarziu isi va da seama ca nu a meritat.De ce zic asta? Pentru ca o relatie la varsta asta nu o sa dureze(in sensul sa urmeze o casatorie etc)pentru ca aceste cazuri exista dar sunt mai rare nu la fiecare pas!
Ma bucur ca mai sunt si baieti ca el care gandesc chiar si in ziua de azi si nu isi bat joc de viata lor si nici a fetelor care mai sunt inca in dezvoltare pana la 18 ani.Tu stii ca daca nu esti dezvoltata complet poti avea probleme in viata? Nu normal ca nu stii daca te gandesti sa intretii raporturi sexuale de acum.
Mai gandeste-te de 100 de ori inainte sa faci acest pas si nu o lua in nume de rau la ce am scris mai sus dar asta este adevarul.Succes!

| Earthroot a răspuns:

Nu inteleg cum ati rezistat atat. Poate nu prea aveti spatiu si timp pentru a deveni intimi, ca ar veni treaba de la sine. Poate aranjati ceva si cine stie va ia valul pe amandoi dupa ce va incingeti putin.

| frumusyka334 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el sa i spu toate chestiile astea lui nu noua si sa ajungeti la o concluzie doar intre voi va puteti remedia situatia asta sau daca nu cand va intalniti fata in fata incerci u ceva sa vezi cum reactioneaza el ...incearca sa vorbesti cu el sa i spu toate temerile tale ...si vei vedea atunci ce va zice si el

| irina20 a răspuns:

Daca tu asta simti spune-i!
Daca el te iubeste nu o sa va despartiti, din contra asta va inari relatia.Pregatita,pregatita nu vei fi niciodata, mereu vei avea indoieli indiferent de varsta. Daca va iubiti si ai incredere in el fa ce simti! Succes!