| Bianca78 a întrebat:

Buna TPU. As mai avea o întrebare la voi. Am uitat sa specific ca eu înainte de a face dragoste și eu și iubitul meu ne-am făcut analizele amadoi și suntem perfect sănătoși amândoi. Asa. Eu mai pe seară as vrea sa fac sex cu iubitul meu neprotejat pentru ca sar simții mult mai bine fără și pentru mine dar mai ales pentru el, pentru ca cică este direct pe gland, simte și mai bine umezeala și căldura din vagin și cu ocazia asta laș face și mai fericit dar las face sa se simtă mult mai bine. Va rog sa nu ma luați ca pot ramane însărcinată și etc. Și în caz ca nu ați înțeles întrebarea este : are ceva dacă fac sex neprotejat? Vreau doar să-mi răspundeti la întrarea. Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am culcat cu prietenul meu prima dată acum 3 ani jumate. Doar la primul contact (unde eram virgină) am folosit prezervativ. De atunci nici măcar odată. Pentru că suntem foarte atenți iar în momentul în care simte că îi vine să își dea drumul pur și simplu de oprește.
Voi fi criticată de mulți pentru că vor spune "vai cum să o înveți să facă sex neprotejat" dar îmi asum pentru că după atâția ani am reușit să evit o sarcină. Totul pentru că știm să ne ferim.
Deci dacă eu pot de 3 ani poți și tu o seară happy.

| Marius2001Pop a răspuns (pentru anonim_4396):

Aici depinde si de iubitul ei.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Adica sa nu spunem ca poti ramane insarcinata dar intrebi daca are ceva daca faceti neprotejat!
De ce mai intrebi? Da, poti ramane insarcinata daca nu aplici alta metoda conraceptiva.
Metoda calendarului sau coitus interuptus.

| Bianca78 explică (pentru darrio2007):

Am folosit a 2 a metoda și a fost superb fără!

| darrio2007 a răspuns (pentru Bianca78):

Pai vezi.

| AnemonaP a răspuns:

Normal ca are ceva daca faci sex neprotejat, poti ramane insarcinata. Daca nu iti doresti o sarcina, protejeaza-te. Discuta cu medicul tau ginecolog si alegi masura potrivita pentru tine. Protectie nu consta numai in prezervativ. Sunt atatea variante. Si daca vreti sa folositi,, masura de protectie " metoda coitului intrerupt, total exclus, nu este sigura, are o eficienta cam de 78%.
Better be safe than sorry

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca este ceva mai mare prostie pe care o poti spune, ca fara prezervative te-ai simtii mai bine, in situatia in care ai toate sansele sa amai gravida.
ce stare de bien iti da lipsa protectiei, cand nu te poti relaxa de frica sa nu se scape ianuntru si sa te lase gravida?

Invatati sa folositi prezrevativul ala, ca nu musca, nu doare, nu va manaca si confera placere si bucurie totala cand te simti protejat si faci sex fara trac si stres.

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

Tineri imaturi. Si cica era mai proasta lumea inainte.

| Violleta2022 a răspuns:

La ce dumnezeu vii sa ne mai intrebi daca "are ceva daca faci sex neprotejat" cand tu ai decis ca-ti este mai bine fara protectie?
Da-i inainte fara protectie si vezi tu la un moment dat daca ramai garvida sau te alegi cu vreo boala cu transmitere sexuala.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu are ceva. Poate avea o sarcină.

| nicu991 a răspuns:

Si intrebarea unde o gasim? laughing

| MrAM a răspuns:

Pe langa faptul ca poti ramane insarcinata nu cred ca te poti astepta la alte probleme atata timp cat amandoi sunteti sanatosi.