M-am culcat cu prietenul meu prima dată acum 3 ani jumate. Doar la primul contact (unde eram virgină) am folosit prezervativ. De atunci nici măcar odată. Pentru că suntem foarte atenți iar în momentul în care simte că îi vine să își dea drumul pur și simplu de oprește.
Voi fi criticată de mulți pentru că vor spune "vai cum să o înveți să facă sex neprotejat" dar îmi asum pentru că după atâția ani am reușit să evit o sarcină. Totul pentru că știm să ne ferim.
Deci dacă eu pot de 3 ani poți și tu o seară .
Aici depinde si de iubitul ei.
Adica sa nu spunem ca poti ramane insarcinata dar intrebi daca are ceva daca faceti neprotejat!
De ce mai intrebi? Da, poti ramane insarcinata daca nu aplici alta metoda conraceptiva.
Metoda calendarului sau coitus interuptus.
Am folosit a 2 a metoda și a fost superb fără!
Pai vezi.
Normal ca are ceva daca faci sex neprotejat, poti ramane insarcinata. Daca nu iti doresti o sarcina, protejeaza-te. Discuta cu medicul tau ginecolog si alegi masura potrivita pentru tine. Protectie nu consta numai in prezervativ. Sunt atatea variante. Si daca vreti sa folositi,, masura de protectie " metoda coitului intrerupt, total exclus, nu este sigura, are o eficienta cam de 78%.
Better be safe than sorry
Cred ca este ceva mai mare prostie pe care o poti spune, ca fara prezervative te-ai simtii mai bine, in situatia in care ai toate sansele sa amai gravida.
ce stare de bien iti da lipsa protectiei, cand nu te poti relaxa de frica sa nu se scape ianuntru si sa te lase gravida?
Invatati sa folositi prezrevativul ala, ca nu musca, nu doare, nu va manaca si confera placere si bucurie totala cand te simti protejat si faci sex fara trac si stres.
Tineri imaturi. Si cica era mai proasta lumea inainte.
La ce dumnezeu vii sa ne mai intrebi daca "are ceva daca faci sex neprotejat" cand tu ai decis ca-ti este mai bine fara protectie?
Da-i inainte fara protectie si vezi tu la un moment dat daca ramai garvida sau te alegi cu vreo boala cu transmitere sexuala.
Pe langa faptul ca poti ramane insarcinata nu cred ca te poti astepta la alte probleme atata timp cat amandoi sunteti sanatosi.