Imi pare rau dar nu ai copiat bine linkul deci n am putut sa vad cum arati dar daca e poza pe care o ai da arati destul de bine
V-as putea da un facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100000935890697&sk=photos
Poza nu merge.
Nu conteaza daca arati 'destul de bine' pentru a fi cu o fata, mai ales daca ea te place. Fii tu insati.
Sunt baiat, iar dupa intrebare imi dau seama ca n ai prea multa minte. Am vazut ca ti ai umflat muschii pe tine, dar nu doar asta conteaza, baga la cap. In mintea ta bolnava, e de ajuns, numai pe asta pui pret. Am mai multi prieteni care sunt la fel ca tine, dar cu fetele, dezastru. IN fine, succes
Fiecare e dragut in felul lui.Fiecare fata are gusturile ei adica o fata din scoala mea e indragostita de cel mai urat din scoala sau ma rog asa il considera majoritatea fetelor dar altele il considera cel mai frumos.Nu conteaza asa de mult cum arati adica daca ai fi cel mai frumos dar te-ai comporta ca un porc sa zic asa nu cred ca tear vrea vreo fata.Probabil ca team ametit de tot...
Sori98 întreabă: