Cred ca daca te-ar vrea inapoi ti-ar spune.Incearca tu sa-i spui. Poate relatia care o are nu-i e pe plac.Sau poate tine la tine dar nu suficient cat sa renunte la ea.
Ce te face sa crezi asta?
Scuza-ma ca te intreB insa as dori sa aflu si parerea altora, sa stiu ce sa fac/cred.
Ai zis ca te-ai despartit de el corect? inseamna ca tu ai fost cea care a dat papucii si nu inteleg de ce tanjesti tu dupa el acum, esti muiere slaba. apoi el are o noua iubita, vede ca tie iti pasa, si inca mult, daca la niste gesturi nesemnificative pe facebook deja ridici coada, il gadila in orgoliu si se joaca cu tine, nu mar mira sa ajungeti friend with benefits. daca esti fata desteapta ar trebui sa ignori toata mascarada asta facuta de ex uby si sa iti vezi de treburile tale, sunt o gramada de baieti buni in lumea asta, nu e numai el.
De fapt el a decis toata treaa cu despartitu dintr-un motiv anal care inainte sa fie cu actuala prietena mi l-a spus...
Pai mai dai a doua sansa, relatia voastra o durat mult si ar fi naspa sa nu mai puteti fi impreuna, mai da o sansa si poate o sa va mearga mai bine
Ar fi a3 a sau a4a sansa, nu a2a.