anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea niste idei cu care sa o surprind pe prietena mea, niste mici cadouri care sa nu coste mult dar sa fie semnificative si sa-i ajunga la inima dar ma intereseaza mai mult chestia cu "sa o surprind" cu ce as putea? multumesc

3 răspunsuri:
| Annim a răspuns:

Exista niste obiecte frumoase si interesante care lumea le daruie mereu fie cu motiv sau fara, se numesc FLORI. Poate catre barbati nu au un mare impact dar catre femei efectul e dublat. Daca te lasa portofelul ia-i un buchet de flori. straight face De fapt hai sa fim seriosi florile de muti ani par ceva foarte clasic. Tu ar trebui sa stii mai bine ca noi ce cadouri ii plac. Eu as spune sa-i ia-i un ursulet simpatic si bonus niste flori (trandafiri preferabil) Have a good NIGHT.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un dildo.

| Smileforme40 a răspuns:

Cred ca prietena ta ar fi suprinsa de un trandafiras rosu, o inimioara de plus cu "I love you!" pe ea, sau care sa zica ceva, o bratarica simpatica si pe care bineinteles sa o oferi din inima si sa o faci sa se simta cea mai speciala si norocoasa de pe lume!happySper ca te-am ajutat!happy