anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as vrea o parere laughing. eu si cativa colegi din clasa am fost cu alta clasa intr o micuta excursie. ma rog asta nu conteaza. in clasa paralela este un baiat. si se tot holba la mine, iar de fiecare data cand ma uitam imprejur, el era langa mine. dar porblema este ca, o colega cu care mai stateam este foarte buna prietena cu el, ea il si place, dar el nu stie. ea nu este chiar asa o fata de care sa le placa mai multor baieti, mai ales lui. ce credeti voi? ca se uita la mine si statea langa mine doar ca o place pe ea? eu ma gandesc ca daca o placea pe ea se punea langa ea si nu langa mine si nu se uita la mine laughing
ce credeti voi?

2 răspunsuri:
| LadyGA a răspuns:

Buna! eu cred ca te place pe tine. putea sa stea langa ea sau sa se holbeze la ea.happy o sa se supere prietena ta la inceput, dar o sa ii treaca, nu ai ce face. oricum, asigura-te ca el vrea mai mult decat sa se holbeze la tine.hee hee baga te in seama si vezi cum reactioneaza, invita-l la un suchee hee. bafta!

| eusunttheodorath a răspuns:

Si eu cred la fel cel mai bine este sa il intrebi daca te place. si in legatura cu prietena ta chiar nu trebuie sa se supere daca el te place pe tine in fond si la urma urmei el a ales. nu stiu sper sa te fi ajutat happy