| Alina. a întrebat:

As vrea sa aud parerea mai multor persoane, cu privire la "relatiile fara obligatii'. Cunosc un baiat de cand sunt mica, am fost foarte buni prieteni si suntem, dar de la o vreme lucrurile s-au cam "incins". Atat el cat si eu, nu ne dorim in prezent o relatie stabila, e ceva rau in relatiile astea doar pentru "placere ", exista riscul sa ma indragostesc de el? Multumesc!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca relatia fara obligatie merge. adica atata timp cat nu-ti doresti una stabila. dar trebuie sa ai grija sa nu te indragostesti de cine nu trebuie. poate ca persoana respectiva nu-si doreste ceva serios.
dar cine stie, poate o sa fie ceva serios cu timpul, cand veti vedea ca merg treburile intre voi :p

| FlyingSoul a răspuns:

Este o foarte mare posibilitate sa te indragostesti de del dat fiind ca va cunoasteti de mici; exclus cazul in care il stii ca o persoana cu care nu e bine sa fii vazut/a.

| Change a răspuns:

Eu nu cred in relatii doar pentru placere(intotdeauna este ceva mai mult de atat).
Ai grija, te poti indragosti daca nu esti deja(desi nu recunosti caci nu vrei o relatie serioasa)

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu-ti recomand genul asta de relatii caci,de obicei, fetele ajung cu inima rupta.O femeie pune suflet in orice fel de relatie, pe cand barbatii...mult mai greu.

Exista mari sanse sa te alegi cu buza umflata.