Ovulele spermicide (Pharmatex si ContraceptM) se introduc in vagin cu 5-10 minute inainte de inceperea actului sexual pentru a avea timp sa se topeasca si sa se transforme intr-un gel cu caracteristici lubrifiante excelente. Substanta activa din continutul gelului respectiv are rolul de a ucide spermatozoizii din sperma ejaculata. Protectia contraceptiva este asigurata timp de aproximativ 4 ore. In cazul unui nou contact sexual chiar si daca acesta se produce imediat se foloseste un alt ovul nou.
Protecţia contraceptivă este asigurată timp de aproximativ 4 ore. În cazul unui nou contact sexual se utilizează un alt ovul nou. Protecţia contraceptivă este asigurată timp de aproximativ 4 ore. În cazul unui nou contact sexual se utilizeaza intotdeauna un alt ovul nou. Protecţia contraceptivă este asigurată timp de aproximativ 4 ore. În cazul unui nou contact sexual se utilizează un alt ovul.
Toaleta externa de imediat dupa raportul sexual se face numai cu apa fara folosirea sapunului, deoarece reduce efectul spermicidului, sau prin stergere cu servetele de hartie. Daca produsul este folosit corect conform prospectului are o eficienta apropiata de cea oferita de prezervativ de circa 90-92% si din acest motiv se recomanda ca in cazul in care se intretin contacte sexuale in perioada fertila pe perioada zilelor respective sa se evite ejacularea in vagin. In celelalte zile ale ciclului menstrual sepoate ejacula in vagin fara retinere deoarece nu exista nicio restrictie. Am folosit Pharmatex ovule ani de zile cu succes deplin pana la aparitia inelului NouvaRing. Multa sanatate.
Eu am luat o data Contracept M si am avut hipersensibilitate, mai exact am avut dureri si usturimi jos.nu isi poate da drumul deoarece nu este o metoda contraceptiva prea sigura...protectia garantata de acest medicament fiind de 80% sau chiar mai putin de atat.corect se introduc in vagin in timp ce stai pe spate cu 5 min inainte de a face sex.insa,dupa fiecare ejaculare a barbatului trebuie sa ti introduci iar contracept M.pentru mai multe informatii cauta prospectul acestuia pe internet.