anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU as vrea sa imi alint iubitul cum as putea sa ii zic? Dati-mi niste apelative dragute cel mai bun funda happy

Răspuns Câştigător
| AlexutsSsa96 a răspuns:

Iubire, dragoste, sufletsel love struck, gurita laughing, inimioara, ingeras, randunel, gandacel, dovlecel [ in caz ca e mai plinuts], bebitsa, bebs, iubs, love struck!

| RussianRoulette a răspuns (pentru AlexutsSsa96):

Randunel laughing))))))))))))))) Doamneeeeeeeeeeeeeeee rolling on the floor))))))))))))))

8 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Alinturile astea vin de obicei de drag, si sunt spuse din inima, nu trebuie sa fie false si copiate de la altii. Nu cred ca ai nevoie de idei si exemple pentru asta. Mie una nu mi-ar placea sa ii spun intr-un fel doar ca am auzit si la altcineva altinul respectiv. Si sunt unele persoane ce nu agreeaza atat de mult alinturile. Cand iubesti faci si spui ceea ce simti si cum simti, nu ceri idei. Bafta!

| DouaPuncteD a răspuns:

Eu ii zic simplu. "Pisic" laughing

| buburuza2 a răspuns:

Uite cum ii zic iubitului meu :
țuculoi
șoricel
iubirică
iubi dubi
scumpi
pisoi... de obicei cu astea il alint.:*.

| XXXloveXXXx a răspuns:

Pai sa incep:ingeras,iubire,sufletel,dragoste,tati,tauras,viata mea,acum depinde si cum se numeste de exemplu daca il cheama Bogdan poti sa ii zici Bodo ect,depinde dupa nume(daca e brunetii poti zice asa:brunetule,brunetelule,ciocolata, briosa mee), daca e blon la par ii poti zice:blondutule.

| KHABUL a răspuns:

Pui

| EuVreauMamiTu a răspuns:

Ai macar 10 ani copile? laughing

| Fytzy a răspuns (pentru EuVreauMamiTu):

""copile" asta ii o fata si are 16 ani happy