Pai in primul nu avem de ce sa te scuzam, tocmai pentru problemele celorlalti a fost facut acest site. E de apreciat ca relatia voastra a rezistat atat de mult timp cu toate ca exista aceasta distanta. Poate ca in viata prietenului tau a aparut altcineva si ii e greu sa iti spuna. Eu zic sa il intrebi de ce se poarta asa cu tine, daca ai gresit cu ceva in ultimul timp pentru ca ti se pare ca e altfel fata de alte dati. Sper ca te-am ajutat. Te pup:*
Ei bine, poate s-a plictisit de o relatie la distanta. Eu intotdeauna am considerat ca relatiile la distanta se sfarsesc haotic. Imi pare rau pentru tine, dar cred ca s-a instalat monotonia si... poate s-a saturat si el. Lasa-l in pace! Daca te iubeste te va cauta, dar daca nu... atunci cred ca ar trebui sa pui punct acestei relatii si sa mergi mai departe. Stiu ca e greu, dar trebuie sa o faci daca asta iti da el de inteles.
Iasi-Bucuresti.Vaaai,de viata mea, cum ati rezistat 1 an si doua luni?
Relatiile la distanta sunt dificile,iar daca nu aveti o relatie stransa,se cam duce totul de rapa.O relatie serioasa nu se intretine prin telefon,messenger si vizite in weekend. Poate ca merge o perioada,dar la un moment dat intervin rutina si neincrederea,dispar si sentimentele...
Nu spun ca voi nu v-ati potrivi si ca nu v-ati iubi, dar geografia la un moment dat o sa va distruga relatia, mai ales cand distanta e asa mare.
Pai eu cred ca are pe cineva mai aproape cu care se intalneste si isi face mai mult timp pentru ea deate de duce pe tine cu zaharelu dar ar trebui sa iti spuna sa nu te mai lase sa speri. bafta
Cand te vei intalni cu el vorbiti serios despre astaa
Eu credd ca te inseala
dar probabil sa nu fie asa.
Incearca sa aflii de la prietenii lui ceva.
Scz ca ti-a zis asa direct poate are pe altcineva de la el din oras de varsta lui si.i-al pe ocolite. baietii spun adevarul dupa somn sau cand este obosit sau cand e baut suna-l inante de somn sau dupa sau daca se imbata vorbeste cu el cand e baut si intreaba-l ai pe altcineva? sau zii ca ai pe altcineva si vezi cum reactioneaza.si daca fara hi cum ai putut sau ceva de genu are pe altcineva daca pare asa socat nu are pe altcineva poate are probleme in familie sau la scoala...
HappynewCenusa întreabă: