| Kidutz970523 a întrebat:

as vrea sa imi spuna fetele ce cred,uitati sunt un baiat amabil,sincer,sensibil,romantic,de treaba,intelegator,imi place sa ajut,sufletist,fidel,imposibil de bun, stiu ca suna imposibil pentru un baiat, am 15 ani,pentru varsta mea am trecut prin tot ce se putea,toate fetele ma lauda,orce as face nu-mi gasesc pe nimeni, nu asta ar fi cea mai mare problema, dar pana si cea mai buna prietena a mea(nu iubita) ma aruncat la gunoi si mi-a zis ca neam app prea mult si m-a trimis afara.Acum vreau sami spuneti calitatile ce au sunt prea ireale?,eu m-am schimbat mult,mi-au trecut multe faze urate dar acum mi-a venit sa spun,de ce ma alungat fata?,as fii un iubit bun? si daca sunt de ce nu pot sa fac nimic, chiar pot sa fiu asa?, ce credeti in mare despre calitatile mele sunt bune?

23 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Daca spui povestea asta la o fata sigur sare textilele de pe ea una cite una.Ai grija, fara emotii mari ca te lasa si aia daca ramine in bichini si tu-i reciti versuri.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

TPU nu e site de matrimoniale.

| unknownn a răspuns:

Cauta-ti o pocaita ca va potriviti perfect laughing

| PunkyA a răspuns:

Ai uitat sa adaugi incredibil de modest!

Si chiar nu inteleg de ce esti asa obsedat de ideea de a avea o prietena. Ai 15 ani!

| Azµre a răspuns:

Degeaba ai calități dacă nu le pui în evidență cum trebuie.

| NuMaContrazice a răspuns:

Sunt baiat, dar raspund si eu, ok?:d
Pai fetele nu prea au incredere in baietii astia cuminti, incearca sa fi mai dur putin.

| Larisssaa a răspuns:

Eşti bun aşa cum eşti.
Nu trebuie să te schimbi. Ai calităţi ce multe băieţii şi le doresc.
Credemă că dacă mai aştepţi un pic îţi vei găsii perechea.
Succes!

| Against a răspuns:

laughing Cu msa treci prin tot ce se putea..mai asteapta 3 ani si ai sa vezi daca chiar ai trecut.

| Juleuuss a răspuns:

Îmi place să ajut = sufletist
Se scrie orice *

| LovellyAngel a răspuns:

Eşti şi tare modest. Cred că dacă i-ai fi zis asta unei fete, nu mă mir că nu te-au acceptat laughing.
PS: Calităţile se demonstrează.

| Nelamuritul a răspuns:

Ai rabdare o sa-ti gasesti pe cineva.

| beyondbirthday a răspuns:

Daca ceilalti spun despre tine ca esti asa atunci s-ar putea ca:
1. Fetele sa fie invidioase pe tine.
sau
2. Ele sa caute niste baieti mai,, normali''.
Nu spun ca esti ciudat, poate asa te considera ele, dar nu uita ca atunci cand placi pe cineva il placi si cu bune si cu rele!
Trebuie sa ai si tu un defect!happy

| VasilicaDarkKnight a răspuns:

Auzi, nu crezi ca esti prea modest?batting eyelashes
Mai bine te-ai pune cu burta pe carte, ai mare nevoie.

| PisicutzaCuTupeu a răspuns:

Calitatile tale sunt excelente, doar ca fetele din ziua de azi (marea majoritate) numai pun pret pe aceste valori morale... :-J Si viseaza numai bani. Stai linistit, o sa gasesti o fata cuminte care o sa te pretuiasca. Timpul nu-i trecut. Si ai sa vezi ca intr-o zi toate vor veni la tine cand vor da cu bata-n balta si vor realiza ce au pierdut. happy
O zi bunaa! :*

| CryChristiAN a răspuns (pentru PisicutzaCuTupeu):

Atunci accepti sa fi cu el?:d

| sacalup a răspuns:

Mda, in mare, calitatile sunt bune, doar ca fetele nu te cred.Ele cred ca esti fals( parerea mea ).Dar nici sa te schimbi drastic nu e bine, deoarece se vor distanta mai mult.Ai grija la lookwinking si la felul in care vorbesti!

| CosticaPizza a răspuns:

Esti bun de friend zone

| BuBuMik95 a răspuns:

Ce-ar fi sa arati calitatile astea doar acelei persoane care te va accepta asa cum esti? ( iubita) fii putin mai indiferent..mai " dur " o sa vezi cum o vina fetele dupa tine.mie imi plac baietii mai rai happy

| Kidutz970523 explică:

Da stiti ma simt mai bine, mi-am amintit ca nimeni nue bun cu adev si tot acele calitati nu le-am spus ca le-am obs eu, miau spun fetele pe toate eu nici macar ca le am.

| Kidutz970523 explică:

Da stii ceva este cea mai proasta intrebare pusa de mine si nai ce sa faci si aveti toti dreptate,si nu sunt pocait stai calma nu-s pocait,de obicei ard prin cluburi,poker, bauturi si chestii, dar mama ce plic e sa spui din astea, uitati ca am spus astea, nu mai fac lucruri proaste.

| Kidutz970523 explică:

Si acum pe bune,ce dumnezeu sa schimb la mine,raspundeti la asta, in primul rand renunt in a fii sincer si chestii din astea cu sentimente, si am uitat ca am o pereche de ****, bine eu mereu rau cu toti mai ales cu fete, dar mi-a venit asa o nebuie temporara.

| Lethargica a răspuns:

Cui crezi ca-i pasa de calitatile tale? Cateodata calitatile sunt plictisitoare.