| anonim_1690 a întrebat:

Buna TPU as vrea sa incep prin a spune kami place un baiat din tabara ft mult e chiar dragut si nu stiu cum sa-i spun kal plac.straight facestraight faceaveti vreun sfat? sau sa-mi dati niste statusuri prin care sa vada cat de mult il plac...:X:X:X cel mai rapid rasp fundabig grinbig grinsadscuze categ)

Răspuns Câştigător
| mysteriouswoman6905 a răspuns:

Fara suparare,dar toate zice-ti ca va place de un baiat fiindca e dragut, insa baietii au si alte calitati... Uite sfatul meu:cunoaste-l mai bine si fa-ti curaj sa-i spui, insa mai intai afla daca te place el.Si mai e ceva:adevar sau provocare! Functioneaza mereu, mai ales daca e jucat doar de voi doi.
SUCCES!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu ai probleme cu timiditatea poti sa i spui pur si simplu ca l placi

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Scuza-ma...tu ai scris in chineza aici sau mi se pare mie?happy

| anonim_1690 explică:

Nu nu am scris in chineza.am vrt sa zic asa:buna TPU as vrea sa incep prin a spune ca-mi place de un baiat diin tabara foarte mult si chiar e dragut si nu stiu cum sa-i spun ca-l plac. aveti vreun sfat pentru mine? sau niste statusuri prin care sa vada cat de mult il plac.cel mai rapid raspuns fundabig grinbig grin acum ai inteles?

| inna10 a răspuns:

Pai asteapta putin si sa vezi si lui ii place de tine? si daca ii place atunci ii zici si daca nu il chemi putin langa tine si ii spui ca ai ceva foarte important de zis si atunci ii zici. sper sa te ajute sfatul meu