Ciudata dragoastea asta... dar nici tu nu te lasi mai prejos.
Il pocnesti pe cel la care ti... Ca sa te refugiezi in bratele celui pentru care nu simiti nimic...
Sincer, a spus bine, noroc ca esti fata.
Nu stiu de ce te miri de ce se comporta acum asa cu tine, dupa ce l-ai pocnit cand incerca sa te ia in brate... nu stiu cine s-ar fi comportat altfel... cat despre cum trebuie sa il faci sa te placa, demonstreaza-i ca palma aceea(sau ce o fi fost) a fost o greseala.
De unde ai aflat tu ca el isi bate joc de tine, de la o prietena invidioasa? asa patesti daca asculti de toate prostiile...
Oricum... bafta!
Draga, daca vezi ca tine la tine atunci ai grija de el, si el este o finta care tine la tine, dar dupa cum ai descris, se pare tu nu ii placi asa cum ai vrea.Noroc!
Pai, mi s`a intamplat si mie ! Am fost la banchet la mami la scoala si era un baiat super dragut, dimineata fusesem la scoala si m`am imprietenit cu el, dar prietena lui era in clasa cu el si logic era prezenta la banchet . In fine :] am dansat impreuna, ei s`au certat, s`au reimpacat, si spre sfarsit m`am :* cu respectivul. Am vbit apoi destul de mult, pana cand a aflat pretenu` mew ~x[. Si ne-am certat. El l-a sunat pe acel baiat si i`a zis sa ma lase in pace. Iar pampaliciu` l-a ascultat si nu am mai vbit cu el. Decat cand am mers la mami la scoala, intr-o zi si a inceput sa faca glume stupide. Nu l`am luat in serios, deoarece cand nu eram atenta se uita f frumos la mine, si apoi am aflat ca vrea sa fie cu mie.
Deci poate sa fie si la tine asa :p baietii faci pe smecherii si se dau mari si tari batandu`si joc de o faata pe care cateodata se intampla sa o si placa :p.
Oricum take care :] poate povestile nu vor avea acelasi sfarsit :*
In primul rand nu e frumos ceea ce faci. Asa cum te-a deranjat faptul ca acel baiat isi batea joc de tine, asa il v-a deranja si pe iubitul tau faptul ca doar te folosesti de el si de fapt, nu il placi. Daca acel baiat te merita, nu isi batea joc de tine. E clar, din start, ca nu merita. Ofera-i indiferenta si ai sa vezi cum se schimba lucrurile. Succes.
Am aflat ca isi bate joc de mine de la foarte buna prietena a lui.
Si chiar el s-a laudat in tot cartierul ca si-a batut joc de mine( grea e viata