| AndreeA9120 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati cu o problema.
Deci acum cateva luni am cunoscut un baiat prin intermediul unor prieteni comuni. Dupa o saptamana, dupa ce ne-am cunoscut mai bine, el a inceput sa ma ia in brate, iar fratelui meu mai mic i-a zis ca suntem iubiti, dar eu am negat.Ma simteam bine in prezenta lui. Dar am aflat ca el isi batea joc de mine si acand a vrut sa ma ia in brate l-am pocnit. El mi-a zis ca are noroc ca sunt fata si a plecat. Dupa aceea a inceput sa isi bata joc de mine, si sa rada de mine.Cand vorbeste cu mine nu ma priveste in och si am observat ca ma priveste uneori insistent si cand il prind isi muta privirea repede.In ultimele saptamani cand vorbeam cu iubitul meu el ii zicea ca are capul mare si ca sa il aduc aici ca sa se bata, si ma intreba daca e la fel de frumos gagikamiu ca el.Pe mess iubitul meu a vb cu acest baiat iar acest baiat il intreba daca am ales bine.

P. S.-Eu nu il plac pe gagikamiu ci pe acest baiat.

Am si eu 2 intrebari:
1.Acest baiat ma place?
2. Cum sa il fac pe acest baiat sa ma placa?

Multumesc mult ca ma-ti ascultatwinking

6 răspunsuri:
| unnimeni a răspuns:

Ciudata dragoastea asta... dar nici tu nu te lasi mai prejos.
Il pocnesti pe cel la care ti... Ca sa te refugiezi in bratele celui pentru care nu simiti nimic...
Sincer, a spus bine, noroc ca esti fata.
Nu stiu de ce te miri de ce se comporta acum asa cu tine, dupa ce l-ai pocnit cand incerca sa te ia in brate... nu stiu cine s-ar fi comportat altfel... cat despre cum trebuie sa il faci sa te placa, demonstreaza-i ca palma aceea(sau ce o fi fost) a fost o greseala.
De unde ai aflat tu ca el isi bate joc de tine, de la o prietena invidioasa? asa patesti daca asculti de toate prostiile...
Oricum... bafta!

| Dan a răspuns:

Draga, daca vezi ca tine la tine atunci ai grija de el, si el este o finta care tine la tine, dar dupa cum ai descris, se pare tu nu ii placi asa cum ai vrea.Noroc!

| Abcdefg123 a răspuns:

Pai, mi s`a intamplat si mie frustrated! Am fost la banchet la mami la scoala si era un baiat super dragut, dimineata fusesem la scoala si m`am imprietenit cu el, dar prietena lui era in clasa cu el si logic era prezenta la banchet chatterbox. In fine :] am dansat impreuna, ei s`au certat, s`au reimpacat, si spre sfarsit m`am :* cu respectivul. Am vbit apoi destul de mult, pana cand a aflat pretenu` mew ~x[. Si ne-am certat. El l-a sunat pe acel baiat si i`a zis sa ma lase in pace. Iar pampaliciu` l-a ascultat si nu am mai vbit cu el. Decat cand am mers la mami la scoala, intr-o zi si a inceput sa faca glume stupide. Nu l`am luat in serios, deoarece cand nu eram atenta se uita f frumos la mine, si apoi am aflat ca vrea sa fie cu mie.
Deci poate sa fie si la tine asa :p baietii faci pe smecherii si se dau mari si tari batandu`si joc de o faata pe care cateodata se intampla sa o si placa :p.
Oricum take care :] poate povestile nu vor avea acelasi sfarsit :*

| belutzaa a răspuns:

In primul rand nu e frumos ceea ce faci. Asa cum te-a deranjat faptul ca acel baiat isi batea joc de tine, asa il v-a deranja si pe iubitul tau faptul ca doar te folosesti de el si de fapt, nu il placi. Daca acel baiat te merita, nu isi batea joc de tine. E clar, din start, ca nu merita. Ofera-i indiferenta si ai sa vezi cum se schimba lucrurile. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il placi de ce te-ai comportat asa? normal ca a reactionat si el intr-un fel.acum l-ai facut sa nu te creada o fata de treaba.trebuia sa vorbesti frumos cu el nu sa il pocnesti.bafta!

| AndreeA9120 explică:

Am aflat ca isi bate joc de mine de la foarte buna prietena a lui.
Si chiar el s-a laudat in tot cartierul ca si-a batut joc de minewinkingcrying( grea e viata