| Marisella a întrebat:

As vrea sa ma ajutati, nu stiu cum sa procedez. Sunt intr-o relatie si un baiat mi-a cerut sa ies cu el la un suc. Ce sa fac? Credeti ca este corect sau nu sa accept? Funda:*

Răspuns Câştigător
| xCarolina a răspuns:

Sunt eu singura care a inteles altceva? Din ce ai scris tu imi reiese ca tu esti intr-o relatie, dar un alt baiat te-a chemat la un suc.Nu mi se pare corect sa accepti din moment ce ai un angajament fata de prietenul tau. Daca te tenteaza astfel de iesiri cu alti baieti, te sfatuiesc sa te gandesti bine la ce simti pentru partenerul tau.

6 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Cred ca nu ar fi frumos din partea ta sa il refuzi, o data ce esti cu el normal ca treebuie sa accepti, ca sunteti impruna trebuie sa va cunoasteti, sa va plinbati, sa petreceti timp impruna. Daca cumva esti cu un baiat si alt baiat tia cerut sa isi cu el eu as zice sa il refuzi frumos spunandu-i ca ai pe cineva deja si nu vrei sa creezi confuzii si probleme, depinde ce iti doresti si tu, cum te intelegi cu baiatul cu care esti si cu cel care tea invitat la suc. Gandeste-te bine...
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| DouaPuncteD a răspuns:

De ce sa nu accepti?happy
Poate baiatul chiar te place. Acum da dovada de bun simt.
Accepta! Nu ai nimic de pierdut. Face cinste baiatul b-)
laughing
Hai bafta big hug Si un an nou fericit.

| Roxanaღ a răspuns:

Nu ai nici un motiv sa nu iesi cu el la un suc. Nu ai ce pierde, din potriva, poate ai de castigat. Adica il poti cunoastea mai bine si poate o sa va apropiati mai mult. Incet incet o sa iti faca mai multe propuneri. Dac vor fi la timpul potrivit si ai incredere in el nu ai de ce sa il refuzi.happy
Multa bafta.

| FallenDemon a răspuns:

Hey nu prea am inteles intrebarea thinking dar o sa incerc sa-ti raspund spui ca esti intr-o relatie si un alt tip te-a invitat la un suc thinking pai sincer ar trebui sa-l refuzi il faci pe prietenul tau gelos si cine stie ce o sa se intample mai ales daca-i ascunzi lucrul asta... si a doua varianta daca iubitul tau te a invitat la suc poti sa iesi linisitita big grin Sper ca te-am ajutat happy

| Bellinda99 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa accepti deoarece daca esti cu el ii bine sa iesiti impreuna si chiar sa va cunoasteti mai bine(daca ii prima intalnire).Ii foarte frumos din partea lui ca te-a invitat si ar fi urat din partea ta sa-l refuzi(numai daca chiar nu poti si trebuie sa pleci undeva mai important atunci ii poti zice si o sa te inteleaga daca te iubeste cu adevarat). Succes la intalnirekiss. Funda?big grin

| anabela15 a răspuns:

Buna happy
Eu zis ca cel mai bine este sa il refuzi, deoarece prietenul tau va fi gelos si asta ar fi un subiect de cearta. Daca baiatul respectiv insista sa iasa la un suc cu tine ii spui ca accepti doar cu conditia de a veni si prietenul tau cu tine happy Mai bine iesi la un suc cu prietenulwinking