| 1NoNamer a întrebat:

Buna TPU.

As vrea sa ma ajutati sa-mi dau si eu seama daca varsta este o problema atat de mare intr-o relatie precum mi s-a spus. (concret, daca se poate fara chestii ca dragostea nu are varsta, bla bla.)

Sa incep cu inceputul, acum aprox. 2 saptamani am fost la o petrecere cu niste prieteni, pe care a organizat-o o fata. In timpul petrecerii ( am baut cu totii. "putin" ) am inceput sa ma indragostesc de acea fata, ea avand 18 ani fara 1 luna, iar eu 16 proaspat impliniti. De atunci, ma gandesc non-stop la ea, am vorbit cu prietena ei cea mai buna, mi-a zis ceva de genul "Tu te gandesti ca fata aceea peste 1 luna va implini 18 ani?", iar chiar daca nu am vorbit cu ea de atunci, m-am chinuit ceva timp ca sa pot sta linistit ca nu ranesc pe nimeni in jurul meu daca fac vreun pas. (Unui prieten foarte bun ii placea de ea.).
Ce credeti ca ar trebui sa fac? Cum as putea sa o abordez, avand in vedere ca nu am vorbit foarte mult la petrecere, decat laude aduse unul celuilalt.
Iar acum revin la intrebarea mea de la inceput, este varsta o problema atat de mare cum imi spune toata lumea?
Eu sincer ma tot gandesc, daca o fata de 15 ani, are un iubit de 25 de ani (am vazut destule cazuri aici pe site), nu e nicio problema, toata lumea spune ca e perfect normal, iar daca un baiat e cu o fata cu 2 ani mai mare, toata lumea sare ca arsa, ca nu ai nicio sansa si ca nu s-ar uita niciodata la tine sau chestii de genul. Sper sa va spuneti parerea sincera, si multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca tot ce am scris!

7 răspunsuri:
| DanyelFSN1 a răspuns:

Deci nu e mare dif de 2 ani ma.O iubesti, o iubesti m`ai conteaza ca ai o varsta mai mic? si app spune-i amicului tau ca vrei tu sa faci primul pas si ca el sa se dea deoparte o vremehappy

| Lavinia99 a răspuns:

Esti nebuna!

LEZBI!

| Miihaelllaaa a răspuns:

Sincer. Inaltimea, varsta, distanta, sunt doar niste simple numere daca cele doua persoane se iubesc. Poti incerca sa-i vorbesti, zic. Adica, de ce nu?! Incercarea moare n-are! Vorbeste cu ea, vezi daca te place! Nu mai pune la suflet ce zic toti din jur! Si despre mie vorbesc multi, dar nu imi pasa. Asa ar trebui sa faci si tu! Incearca. Daca nu te place, vei ramane macar cu gandul impacat ca ai incercat! :*:*.
Baftaaaaaaaaaaaaa! smug

| Nordic a răspuns:

E o fază. Fetele vor de obicei un tip care să le protejeze și în ochii lor e acel tip cu vreo 5 ani mai mari decât ele? De ce crezi că toate se aruncă la ei? Ea acuș merge la facultate și tu abia treci prin liceu. Crezi că la facultate nu vor fi masculi din ăia alfa de 25-26 de ani care or să vrea s-o agațe?

| Hαppiηеss a răspuns:

Buna, parerea mea ar fi ca DA este o problema in cazul in care fata este mai mare ca baiatul. Acum eu vorbesc in cunostiinta de cauza si eu am avut o relatie cu un baiat mai mic ca mine cu 2 ani el avea 18 eu 20, nu a durat relatia decat 6 luni evident ne-am despartit.De ce? foarte simplu, baietii sunt in general mult mai imaturi ca fetele si in cazul in care sunt si mai mici se vedeeee gandirea este foarte diferita nu sunt pe aceeasi lungime de unda au cu totul alte conceptii de viata. Acum in cazul tau daca chiar iti doresti poti incerca sa cunosti fata daca ea te accepta e ok, in momentul asta nimic n-o sa te faca sa gandesti altfel cu timpul o sa te convingi singur. Bafta!

| vnvrgvskjdv a răspuns:

Nu conteaza. Diferenta intre bunicii (sot si sotie ma refer) ai unei prietene e de 9 ani, sotia fiind mai mare decat sotul.Si sunt BUNICI, o relatie foarte lunga si frumoasa.Deci,nu e nicio problema. Bafta :*!

| tanniamartta99 a răspuns:

Pfff happy E o situatie mai delicata si toti sar ca arsii din cauza ca nu sunt obisnuiti cu asta happy Si matusa mea e cu 5 ani mai mare ca unchiul meu si sunt un cuplu minunat love struck Nu conteaza varsta! Tu spune-i happy Sper ca te-am ajutat :* Daca vrei sa vorbim mai mult da-mi un mesaj cu id-ul tau happy