| aaadddyyy a întrebat:

Buna TPU as vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste idei. astazi m-am certat cu prietenul meu.De fapt de ceva timp se poarta diferit,nu mai este cum era la inceput,pare ca nu il intereseaza de mine insa pe o parte simt ca ma iubeste,acum trebuie sa recunosc ca uneori simt ca nu este asa,si eu nu am ezitat niciodata si mereu i-am spus ca il simt diferit. am ajuns sa nu mai comunicam deloc,il sun nu imi raspunde, sau imi raspunde si imi zice ca are treaba si ca vorbim mai tarziu mai tarziu iar nu poate vorbi pentru ca e cu prietenii...in fine cam asta e in mare eu vreau sa ii las un mesaj pe mess in care sa ii spun ce cred si ce simt dar nu stiu cum sa ii spun pentru ca as vrea sa fie ceva trist care sa il faca sa se gandeasca si sa ma caute el, va rog sa ma ajutati! dau fundita...

5 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

eu zic ca mai bine te vezi ci el si discuti. ii spui ca nu mai merge relatia, ca simti ca nu va potriviti. daca ii tm un mesaj va crede ca iti e teama sa l confrunti sa vb cu el. mai bine ii spui fata in fata ceea ce vrei. si nu are rost sa il faci sa se intoarca la tine atata timp cat nu prea il mai interesezi. sunt baieti care te merita cu adevarat. dale o sansa tipilor care te plac. succes

| aaadddyyy explică (pentru inger02):

Stiu ca ai dreptate, doar ca e un fel de relatie la distanta si am incercat sa ma indepartez de el doar ca nu pot, vreau sa il fac sa isi de-a seama ca greseste, vreau sa il fac sa regrete ca se poarta asa, si vreau sa ma caute...tin foarte mult la el...

| inger02 a răspuns (pentru aaadddyyy):

Te cred dar stii cum e altii nu apreciaza o persoana nici dupa ce o pierd. degeaba tu il iubesti daca el nu mai tien la tine. incearca sa fi constienta de asta. incearca sa te distrezi sa l uiti pe el. nu merita sa iubesti o persoana careia nu-i pasa de tine.

| aaadddyyy explică (pentru inger02):

Multumesc de sfaturi. stiti asteptand un raspuns nu i-am zis nimic insa m-a bagat el in seama si-a cerut iertare si mi-a zis ca ii pare rau ca s-a purtat asa insa a avut niste probleme inca are mi-a explicat despre ce e vorba si totul a revenit la normal:X:X:X

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Inteleg ce vrei sa zici.Si eu am trecut prin ceva asemanator : baiatul de care imi placea ma evita pe Messenger si de vreo 2 sau 3 ori am discutat mai pe indelete cu el, in rest daca ma vedea pe Messenger pleca de acolo sau il chema in loc pe fratele lui mai mic sau era foarte grabit. Poate iubitul tau nu te mai pretuieste, cine stie.Ar trebui sa ii trimiti un mesaj in care sa
ii ceri explicatii si daca nu iti rapsunde nu iti ramane de facut decat sa-i dai papucii, din pacate