Ideea e sa te asiguri de ce simti pentru el pentru a sti ce vei face mai departe. Daca insa tipul prezinta garantie(nu e cocalar, e cuminte, un pic timid, n-are chestii ciudate legate de trecutul amoros, e romantic)n-are sens sa il lasi. Tipi ca astia mai rar.Asa ca tine cu dintii de el.Literar vorbind
Pai gandeste-te la clipele frumoase petrecute impreuna, eu am 4 ani cu prietenul meu si nu m-am mai saturat de el si nici el de mine, parca ne iubim mai mult, n-ar trebui sa intrati in monotonie, sunteti tineri si daca spui sa tine la tine e pacat sa-l pierzi, greu gasesti un baiat serios care sa nu vrea sa-si bata joc de tine ci sa se implice intr-o relatie serioasa.In speranta cati-am fost de putin ajutor, pupici!
Asa mi s-a intamplat si cu mine. Sunt cu un baiat de 5 luni. Cateodata e totul pentru mine, iar uneori nu dau nici 2 bani pe el.Sunt zile in care il iubesc enorm iar zile in care pur si simplu nu ma intereseaza de el. Mentionez ca mi-am inceput viata sexuala cu el si ma asteptam sa-mi dea papucii dupa aia dra nu e asa. ma asculta, face tot ce`i spun si nu`mi iese din cuvant.Cateodata ma cred o fata neserioasa care nu stie sa iubeasca si chiar ma doare asta...Nu stiu ce sfat sa-ti dau.eu cred ca nu suntem pregatite pentru o relatie mai lunga.
Te-am pupat:*
pa, pa
Fa ce e mai bine pentru tine desparete'te de el ca asa am facut si eu...gandeste'te ca nu poti sa stai toata viata cu el si ca mai tz o sa fie si mai greu sa va despartiti...nu o sa mai fiti prieteni, nici macar amici dar o sa iti fie mai bine tie daca nu.stai asa cu el pana chiar nu mai suprti si o sa ii faci o cearta mare si o sa fie mult mai furios pe tine
Buna. frumoasa si eu am trecut prin asa ceva si daca renunti o sa-ti para rau. asa ca incearca sa te gandesti la clipele frumoase petrecute impreuna si tot ce va leaga. incearca sa-l iubesti mai mult ca inainte si sai vezi doar partile pozitive. gandeste ca el te iubeste mult si nu se gand. la alta. sper sati fiu de folos. fundita?
Tu il vezi altfel, nu el pe tine. Deci problema e la tine. Incearca sa te schimbi iar sau. incearca sa iesi din monotonie daca cumva exista in relatia voastra. Du-te intr-un loc nou, faceti activitati impreuna pe care sa le comentati apoi... nu stiu exact
Gandeste`te bine inainte sa faci o greseala pe care apoi sa o regreti!
Cel mai bine e sa stai de vorba si cu el