Ai 18 ani(majora) poti sa decizi singura daca vrei sa mergi sau nu, e un pic cam stupid ca la 18 ani sa nu te lase...
Da stiu dar totusi nu pot sa plec asa fara sa stiu ca ei sunt impotriva acestui lucru ma mustra constiinta
Nu pot sa plec si sa stiu ca ei sunt impotriva acestui lucru* scuze m-am exprimat gresit
Stai pe salariul tau? Stai in casa ta? Guess what: nu poti sa decizi singur(a), fara a lua in considerare voia celor pe bani si in casa carora traiesti.
Sau dai dovada de o completa lipsa de recunostinta si de consideratie la adresa lor.
Si (pentru cei care au macar un sambure de credinta): "Asculta de tatal tau si cinsteste pe mama ta DACA vrei sa traiesti mult si bine pe pamant".
Inca un lucrusor, mititel, dar sper sa iti dea un pic de gandit: Parintii tai iti vor binele, de aia nu te lasa sa mergi aiurea. Tu stii ce "bine" iti vrea preitenul?
Exista destule cazuri in care iei o decizie pe care ajungi sa o regreti toata viata. Cum ar fi sa mergi cu cineva necunoscut la o petrecere, sa faci ceva de nu mai stii de tine, si acest cineva sa profite de tine. Am scris asta, poti vedea comentariul putin mai sus, l-am scris dupa ce ti-am dat tie primul raspuns.
Are dreptate mama ta, cum sa te lase cu un necunoscut la o petrecere? Nici eu nu as lasa-o pe fata mea, oricat de mare va fi, sa mearga undeva cu niste necunoscuti.
Am citit despre fete care au fost pacalite, ca (prietenii) le-au dat nu stiu ce sa beie, de nu au mai stiut ce fac si au facut tot ce au vrut (prietenii) lor.
Si intotdeauna este asa: fetele au auzit de altele care au patit ca ele, dar toate au zis ca lor nu li se poate intampla asta, ca ele sunt mai destepte si mai prevazatoare.
Dar, poti sta o viata alaturi de o persoana si sa nu o cunosti, credeti ca voi, dupa ce v-ati intalnit cu el de 2-3 ori intr-un club/discoteca/etc il cunoasteti mai bine?
Nu te lasa din cauza faptului ca nu-l cunoaste si nu stie ce fel de om e, totusi ai 18 ani ar trebui sa aiba incredere in tine.incearca so convingi pe mama ta ca nu are de ce sa-si faca griji
Pe cine sa convinga daca e capoasa mama ei si nu intelege! eu am 19 ani sunt cu cineva de 2 ani aproape si tot nu ma lasa sa merg cu el la petrecere cand aveam 18 ani dar usor usor a inteles cand a vzt ca sunt hotarata sa merg si nu ma poate impiedica! nu trebuie sa li se zica parintilor mama. tata pot merge in locul x? ci mama vezi ca ma duc in locul x si ma intorc la ora y! altfel daca nu te impui putin degeaba! spun din experienta!