| QueenMidnightRox a întrebat:

_! As vrea sa-mi dati un sfat. Sa incepem povestea :
Am aflat recent ca un coleg de clasa ma place, dar mie sincer nu-mi place de el big grin Faza e ca i-am expilcat si i-am spus si l-am lamurit ca nu-mi place de el dar el cred ca tot n-a inteles. Deja devine insuportabil, sufocant! In pauze se tine oriundde merg dupa mine laughing Ii pune pe,, amicii" lui sa ma intrebe daca il plac. Oare cat de greu este sa intelegi raspunsul,, NU". As vrea sa stiu parerea voastra ce ar trebui sa fac mai fac?

Răspuns Câştigător
| VvladCobianu a răspuns:

Sa il iei tare odata, adica ceva de genul. Nu mai lasi in pace inteleg ca ma plati dar mie nu imi place de tine si daca pana acum aveai o sansa 2% sa te plac acum e zero si daca chiar ti la mine lasa-ma in pace.
o sa se dea la fund nu o sa te mai deranjeze

Funda?

4 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna trebuie sa ii spui cu un ton un pic mai raspicat ca sa inteleaga ca tu chiar vorbesti serios. Ii spui ca tie chiar nu iti place si sa nu se mai tina dupa tine. Ii spui:Stiu ca este foarte greu sa intelegi acest lucru si sa il accepti, dar mai sunt fete care te vor place, dar eu nu te plac. Te rog intelege si uita-ma.Treci peste asta.Va fi mai bine pentru amandoi.
Si atunci ai rezolvat.
Sper ca ti-am fost de ajutorbig grin

| BUFU_7128 a răspuns:

Ai putea sa pui pe cineva, sa se ia putin de el, sa ii zica ca e prietenu tau, sau ceva d genuwinking, nu te mai deranjeaza daca faci asa cevatongue

| DorelSudoru a răspuns:

Am si eu un coleg care face asa cu o fata laughing (colegu can de mota 5 aia cam buna) pai sincer mai zi oadata sau daca nu fa caterinca de el pe subiectul asta pana nu va mai putea sa dea ochi cu nimeni de rusine laughing

| denizza a răspuns:

Mai lamureste-l o data, daca nu crede, gaseste-ti un prieten(boyfrend)cu care sa stai in pauza si sa il lamuresti ca nu il placi! eu i-as da o palma sa fiu in lkocul tau...laughing