| Karisma a întrebat:

as vrea sa-mi spune-ti parerea fiecaruia dintre voi.Priviti poza mea de pe profil si spuneti-mi cum arat? citi ani mi-ai da? si multe altele. Dau >Funda

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

17 ani. Dragutza in sesnsul ca ai o figura skumpika pentru baietii din ziua de azi, ca am vazut ca figuri din astea le plac. Din privirea ta pari o fata sincera, care stie ce e fericirea, parul sta ff bine asa drept. :X

12 răspunsuri:
| Pysu a răspuns:

Ce draguta esti:Xlove strucksmug, te-as face de o gagicasmug, eu zic ca ai 17 ani:X, si ochii sunt frumosi day dreaming:*, daca esti din braila lasa-mi si mie id taubig grin:X:*

| Tigrilă a răspuns:

Hmm 40-42 thinking
bine hai sa nu fiu rau, esti bine'ss zici ca esti vie
spre menopauza

ps: Si eu te iubesc :*

| pitiqtsa a răspuns:

Buna...esti frumusica :* si eu cred ca ai in jur de 15 16 ani nu? I don't want to see fundita?

Răspuns utilizator avertizat
| sweet_6707 a răspuns:

Eu iti dau cam 16 sau 17 ceva de genu.imi place mult parul tau esti ff frumoasa si ai ochi faini...cred ca te vrea orice baiattongue

| Andreea_1341 a răspuns:

Buna!

Eu ti-as da 20 de ani, altele... cred ca esti in zodia pesti!

| uN23 a răspuns:

Ai pus intrebarea la categoria asta pentru ca vrei sa-i oferi un premiu mai special celui care ghiceste? smugbatting eyelashes

| BananaSuparata a răspuns:

Arati bine, 20 ani?

| Aries a răspuns:

Dupa chip, pari de varsta mea, 19 ani, dar sunt convins ca ai undeva in jurul a 15-16 ani. Oricum ai un chip superb, asa gingas si inocent :-x cu alte cuvinte...superba!kiss

| BRabbit a răspuns:

20.Esti fff frumoasa:X.ti sta foarte bine cu parul drept...:X:X:X:X::X

| ryann13 a răspuns:

Pai esti draguta si eu as zice ca ai 14/15

| Madutza_6956 a răspuns:

16 ani. draguta.