Nu te supune dietelor drastice, pot aparea coplicatii de sanatate dar si efectul yoyo(slabesti apoi te ingrasi, chiat mai mult). Incerca sa mananci cat mai echilibrat si mai sanatos. opteaza pentru fructe si legume.Si bineinteles nu uita de sport acasa,afara sau la sala.
cat despre "dragele tale prietene",nu pune tot la suflet,lumea este rea si trebuie sa inveti sa treci cu vederea multe rautati, nu te consuma ca iti faci mai mult rau.Ce daca esti mai plinuta, cu siguranta esti mai draguta si mai de treaba decat ele.Succes.
Cauta lista cu calorii pe internet si mananca maxim 1200 de calorii pe zi cantarindu-ti mancarea :* slbesti garantat si mananci ce vrei:*
Cred ca suntem in aceias situatie! Si eu vreau sa slabesc cam 10 kg, imi plac sucurile, Coca-Cola mai ales si sunt luata peste picior de multi ''prieteni'' doar pentru ca sunt mai plinuta (NU OBZA) dar asa fac ei din tantar armasar! Am auzit ca uleiul de grapefruit este folosit si demulte edete gen jennifer lopez.Eu am inceput sa maananc grapefruit de 2 zile...si adevarul e ca iti mai taie din pofta de mancare, iar zilele astea o sa caut si ulei sa vad cum functioneaza.
iti trimit idul meu printr'un mesaj si daca vrei vorbim pe mess:*
Produse cu indice glicemic scazut - folosite in dieta Montignac http://www.montignacshop.ro/pages/produse-cat-2