Iti faci rost de o noua iubita si te plimbi cu ea prin locurile in care va intalneati cel mai des tu si fasta si daca o vezi pe fasta incepi sa te saruti cu actuala.
Pai o poti face geloasa sau depinde ce ti-a facut ea poti sai faci si tu ei si daca nu se supara sau ceva de genu inseamna ca nu i-a pasat niciodata de tine si nu are rost sa iti mai bati capu pentru ea pentru ca nu merita succes
Ignoranta si indiferenta! fa acea persoana sa vada ce-a pierdut... dar vezi tu facand asta, nu faci altceva decat sa iei contact direct sau indirect cu respectiva persoana, si nu stiu cat bine are sa-ti faca tie lucrul acesta. daca ar fi dupa mine as uita, si as zice "doamne ajuta ca am scapat". dar daca tii neaparat sa faci pe cineva sa sufere gandeste-te si la lucrurile ulterioare, sunt avantaje si dezavantaje. depinde doar de tine, mai bine fi rational/a si gandeste, foloseste-ti mintea de data asta nu inima. sfatul meu. numai bine
Esti un psihopat!
Un om sanatos la cap nu se bucura de suferinta altora.
Fii barbat ma! Plangi ca o femeie.
Cat de patetic si de josnic.
Nu o vei face sa sufere.Nu este o solutie! Trebuie doar sa-i arati subtil ca esti fericit fara ea, ca te bucuri de viata la maxim si ca poti uita!
Trebuie sa-i arati ca si tu poti calca in picioare toate problemele, asa cum te-a calcat ea/el pe tine!
De ce sa te razbuni pierzi vremea las-o impace nu stie ea tu prin razbunare ii arati ca-ti pasa de ea esti slab tipule pare rau trebuie sai putere treci peste
Stii cum se zice, razbunarea e arma prostului, pe moment crezi ca te simti bine sa vezi acea persoana ca sufera asa cum ai suferit si tu, dar dupa s-ar putea sa te simti mai rau, sa te simti vinovata. Viata are grija de toti si ii pedepseste pe toti dupa cum merita! Iti spun din proprie experienta!
De ce sa faci asta, merita efortul asta din partea ta? Fi fericit/a cu adevarat si vezi-ti de viata ta, asta va fi pedeapsa pentru respectiva persoana.
Si app, daca iti respecti iubita nu o saruti de fata cu fosta doar pentru a o face geloasa, va interpreta ca asta e motivul pentru care ai o relatie cu ea!
Mutubal întreabă: