| yYoNuTzZzY a întrebat:

Buna tpu.As vrea sa stiu de ce toate fetele sunt interesate de baieti rai?! Eu nu ma aflu printre ei adica nu ma lasa sufletul sa fac misto de cineva. Si de ce imi vin uneori ganduri sinucigase? si ca nu tine nimeni la mine? plss help me

Răspuns Câştigător
| ImiUrascViata a răspuns:

Fiindca fetele acelea de care vorbesti tu sunt incapabile de a alege persoane ce le este cu adevarat alaturi tongue! Si iti vin ganduri sinucigase din cauza neincrederii sau a escului tau in urma conversatiei sau a interactionarii cu o dama tongue deoarece tu le creezi din cauza vinovatiei sau a unei vinovatii imaginate de tine (adica consideri ca tu esti de vina dar de fapt ea o fi sau altcineva, astfel nu mai simti nevoia pentru a mai continua adica descurajare)! big grin Funda? happy

6 răspunsuri:
| Gianina_Radulescu_1990 a răspuns:

Nu cred ca nimanui nu ii pasa de tine. Si pana la urma fiecare cu gusturile lui. Si fiecare o sa isi gaseasca dragostea adevarata.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia asta...

| Tmcn a răspuns:

Mă îndoiesc că nu ţine nimeni la tine. Părinţii, bunicii, chiar şi rudele mai îndepărtate ţin. Nu mai fi depresiv, fă orice altceva care să îţi alunge tendinţele sinucigaşe, gândeşte-te că ai doar o viaţă, cu bucurii şi necazuri..astea fac viaţa mai palpitantă.
Sigur ai o pasiune, dacă nu ai, caută să o descoperi.
A doua problemă, de fapt prima pe care ai spus-o, că toate fete caută băieţi răi, nu e adevărata, doar nu ai găsit tu fata potrivită. Pe mine mă enervează genul de băieţi care fac mişto de alţii, şi asta doar ca să iasă ei în evidenţă, mi se par penibili. Probabil eşti la o vârstă la care fetele de-o vârstă cu tine intră în anturaje în care fiecare încearcă să ajungă popular prin diverse metode.

| xWildSoulx a răspuns:

Majoritatea suntem atrase de ei pentru ca nu sunt accesibili...cam asa e si in viata reala, iti place ceea ce nu ai
dar, tu nu itin fa griji exista undeva si cineva special pentru tinewinking
pa-pa

| DincoloDeNori a răspuns:

Daca ti se pare tie ca fetele sunt interesate de baieti rai, devino si tu, un cocalar, un manelar sau un "baietas de cartier". E foarte simplu, du'te la psihiatru, cumpara'ti vreo 5 spray'uri, vreo 5 fixative si apoi foloseste cate unu pe zi. In 5 zile nu vei mai avea ganduri sinucigase. Dupa alea 5 zile, toti oameni din jurul tau o sa aiba ganduri sinucigase. Sper ca te'am ajutat.

| AleCsuţaa a răspuns:

Şi mie îmi plac băieţii pe jumătate răi. Asta doar pentru că nu îi pot avea când vreau, cum vreau. Sincer, noi fetele nu căutăm un pămpălău care să facă ce zicem noi mereu. Câteodată ne mai place şi ca viaţa să fie altfel.

Totuşi, nu te mai gândi că nimeni nu te iubeşte. Sunt multe persoane care şi-ar da viaţa pentru tine.

Şi dacă gândurile sinucigaşe vin de la faptul că nu poţi avea o fată..Atunci caută să vezi. Poate ai nişte admiratoare secrete cărora le e ruşine să spună ce simt.winking

Succes!