Si ca sa raspund la intrebare... trebuie multe, un soi de amestec de incredere, respect, iubire, dar mai ales POTRIVIRE si maturitate.
cei mai multi dintre noi nu se maturizeaza niciodata. nu exista o reteta a relatiilor de durata, acestea pot exista sau nu.
vei trai si vei vedea.
Persoana potrivită, maturitatea și sinceritatea (de unde vine și încrederea).
Banii daca ai banii va sta langa tine, parerea mea misogina e ca este lantul sau cureaua dar cum fetele au drepturi folosesc cutitul
o carte pentru tine si acel „ce-l„
Relatii de durata nu exista. incredere si iubire? serios...visarea e gratis oameni buni peste putin timp veniti cu intrebari „au ce fac m-a inselat!„ OMUL este o curva si nu vorbesc de femei Toate cele bune.
Ma gandesc ca vorbesti despre tine
Oau,ai avut o revelatie? si despre mine si despre tine undeva in adancul fiecaruia exista o parte.o parte
Acum nu o lua ca pe o jignire..ideea ''unde bat'' eu este complicata ..Pentru detalii consulati un Demon.
Stai draga linistit. sa nu ne lansam in discutii mai mult decat inutile.
Asa ziceam si eu
Raspunsul este simplu INCREDEREA si IUBIREA daca acestea 2 lucruri nu se afla nu va functiona
Unicul lucru ce poate destrama o relatie este ca unul dintre parteneri sa insele daca acest lucru nu se intimpla inseamna ca se iubesc nespus de mult si vor trece peste toate neintelegirile iubindu-se si respectindu-se reciproc fapt ce e cel mai important...
GraveDigger91 întreabă:
anonim_4396 întreabă: