Sa se intoarca la tine!? Care "prieten"!? Nu merita nici tinuta minte dar sa o mai vrei si inapoi.
Ascultama aici nu e chestia sa o faci sa se intoarca la tine...nu te mai place,, si-a batut joc de sentimentele tale.uito.iti vei gasi o alta fata care sa te merite si sa te iubeasca sincer nu pana cand iese cineva mai super ca tine in preajma iubirea adevarata e atunci cand. iubesti fara limite neconditionat dra iubita ta nu stie de asa ceva,,
Daca te-a parasit, inseamna ca nu te-a meritat.Si pe acela nu-l mai poti numi prieten.Un prieten adevarat nu iti face asa ceva.O sa intalnesti pe cineva care te merita cu adevarat.
Întâi îți organizezi gândurile, și ce gânduri ai privitor la aia.
Mai sunt și alte femei în România.
Unde ti-ai pierdut demnitatea? cum adica "cum sa o fac sa se intoarca la mine?". Chiar daca ar vrea sa va impacati tu ar trebui sa o ignori.Nu-i arata faptul ca iti pasa de ea.Iar aceasta persoana pe care tu o numesti "prietenul cel mai bun" nu merita decat dispretul tau.De fapt nu merita sa simti nimic ceva fata de aceste persoane(nici macar ura), asa ca cel mai bine ar fi sa uiti si de el, sa uiti ca exista si ca ti-a fost prieten.Adevarul este ca greul abia acum incepe...ii vei vedea impreuna aproape in fiecare zi,iti vor face in ciuda.Dar nu trebuie sa le arati ca iti pasa, deci capul sus, privirea inainte (fete pe acest pamant sunt o multime si sunt sigura ca este una potrivita si pentru tine.Multa bafta in toate!
Http://www.tpu.ro/......-cand-l-am
incearca sa vorbesti cu fata aceasta despre relatiile voastre, poate va oferiti sfaturi unul altuia
Va multumesc tuturor ...sunt distrus dupa tot ce s-a intamplat nu stiu cand o sa-mi revin.dar o sa incerc sa fac ce mi-ati spus
beausingurlamasamea întreabă: