| Bellatores a întrebat:

Buna Tpu.As vrea sa stiu si eu cum as putea avea o legatura mai stransa cu iubita mea.Stiti cum e inelul de logodna,sau verigheta in casatorie, ceva de genu..sa reprezinte iubirea mea,o iubesc nespus de mult, Ce parere aveti? Cel mai bun va castigabig grin!

Răspuns Câştigător
| MissDyDee a răspuns:

Fii atent miss_dydee@yahoo.com id meu si vbim acolo mai calm!happy

8 răspunsuri:
| MissDyDee a răspuns:

Ii poti da un inel simbolic de logodna..adica nu unul chiar de logodna si unul doar asa sa intareasca relatia voastra..si inelul de logodna si casatoria cand veti fi pregatiti..pana una alta ii poti lua un inel din argint cu o pietricica colorata cu ce culoare ii place ei mai tare.mie asa mi-a luat prietenul meu si mi.a placut foarte tare a zis ca tine loc de inel de logodna pana va veni momentul cand o sa ne logodim de-adevaratelealaughing..Succeshappy:*

| Bellatores explică (pentru MissDyDee):

Imi place ideea, ar fi frumos chiar daca ea nu mai crede ca vom ajunge acolotongue

| MissDyDee a răspuns (pentru Bellatores):

Ii promiti luna si stelele cand ii dai inelul si va crede. daca te iubeste va ramane cu tine pana veti implini logodna si casatoria promise. daca nu..inseamna ca nu tine la tine..bafta baftahappy

| Bellatores explică (pentru MissDyDee):

Imi place cum gandesti, doar ca..in ce moment sa il dau? facem peste o saptamana 6 luni si nu cred ca voi putea achizitiona un inel care sa imi placa asa de repede(nu stiu nici cum sa fie, adica ea poarta argint si poarta toate culorie, imi trebuie un inel care sa mearga cu orice, indiferent de tinuta) de o jum de an ce as putea sa ii iau.off daca tot te-ai apucat.hee hee incearca sa ma descurci si pe minetongue(multumesc mult, iti dau si funda, dar stai sa deslusim totultongue)

| MissDyDee a răspuns (pentru Bellatores):

Fii atent miss_dydee@yahoo.com id meu si vbim acolo mai calm!happy

| benga94 a răspuns:

Daca tu crezi ca va intelegeti bine si vrei sa ii dai inelul de logodna dail,ii pregatesti o cina sau o scoti in oras la o cina, mincati, beti un pahar de vin si ii dai inelul ii spui ca o iubesti foarte mult si vrei sa fii cu ea pentru todeauna, daca te refuza inseamna ca nu te iubeste si schimbi discursul, ii spui ca oricum nu vroiai ai vrut sa vezi ce reactie are ea laughing intelegi? ca sa nu pici de gasca! Sper ca te-am ajutat.

| Bellatores explică (pentru benga94):

Am 16 anilaughing

| Bellatores explică (pentru benga94):

Am 16 ani!laughing

| daniellllaaaa a răspuns:

Ar trebuie sa vb cu ea des, sa o saruti, sa faci gesturi tandre, sa o surprinzi cu cate ceva, cand nu esti alaturi de ea spun ce ai facut, unde ai fost etc. lucrul asta e fff important pentru o relatie reusita. funda?