| QueenE a întrebat:

Buna TPU
As vrea sa stiu si eu, niste stausuri de iubire,!
dau funda:*

Răspuns Câştigător
| վፀiፀፀ a răspuns:

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU!

» In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea speranta… sg’ul meu motiv care m-a mai tine la suprafata

» E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie.

» Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!

Dragostea nu este o crima-Criminaluu este persoana de care te-ai indragostit.

Nu-ti place ce-auzi, nu-ti place de mine? Priveste in sus sa ma vezi mai bine!`

Versurile curg pe hartie si sunt toate despre noi
Despre toti km strambatuti ca sa fim noi amandoi
Despre tot ce ne apropie desi distanta ne desparte
Despre toate lucrurile care cand ne vedem devin realitate

Pentru ca am ramas doar noi...Intr-o lume ce ne vorbeste pe amindoi.

Problema ta e si problema mea. Daca tu dai d belea.Dau si eu d belea. UNITE, asa am fost mereu.IMPREUNA nimic nu e greu; x

Si cand aveam probleme tu mi spuneai: "Sunt aici, nu te teme!"…acum zbor singura printre ele:-….ca felu` tau de`a fi calca mereu pe aripile mele...

Unde esti? Unde te-ascunzi? De ce estideparte? Unde e persoana care ma strangea mereu in brate?

Cum mai ies din labirint atunci cand ma pierdc? cand eram doi, tu sau eu, ne indrumam incet si erai langa mine, si eram langa tine…eram intr-o poveste unde totu` era bine `:-

Ti`e greu sa recunosti ca eu sunt lumea ta…nu poti sa ma uiti niciodata, oricat ai incerca…nu nega, te rog, ceva, ce a fost candva….

Sper ca`ti plachappy

1 răspuns: