| AndreeaBdxx789 a întrebat:

Buna TPU
As vrea sa trec direct la subiect.
Eu si partenerul meu am facut sex protejat(prezervativ), si nu s-a terminat in mine ci in prezervativ. Peste 30-35 de minute, am facut iar sex, dar fara prezervativ.
Vreau sa zic ca i-am facut sex oral, cam peste 5 minute dupa ce s-a terminat in prezervativ si i-a curs lichidul preseminal. As dori sa întreb daca exista riscuri de sarcina? Pentru ca in timpului actului i-a mai curs acel lichid. Din câte stiu acel lichid nu conține spermatozoizi..doar daca cumva se termina si nu urineaza sau cv gen. Pana la urma vreau sa întreb : Daca am facut o pauza de 30-35 minute si i-am facut si sex oral dupa ce s-a terminat, oare lichidul acela mai conținea spermatozoizi? P.S : Ma scuzati pentru greșeli sau daca nu am zis ceva bine, sunt unguroaica.
Multumesc anticipat! (Dau funda pentru un raspuns cat mai bun)

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din pacate trebuie sa te anunt ca daca nu a urinat intre cele 2 reprize de sex sperma ramasa de la prima ejaculare nu a fost eliminata cu ajutorul urinei si intr-un astfel de caz intotdeauna in uretra va ramane o anumita cantitate de sperma care este lipita de peretii canalului uretral. Dupa 5-10-15 minute aceasta sperma devine tot mai fluida si incepe invariabil sa se scurga din penis incet dar sigur de obicei aproape insesizabil. Deci ceea ce tu ai considerat ca ar fi reprezentat lichidul preejeculator, intr-un astfel de caz era/a fost de fapt un amestec dintre cele 2 lichide, sperma fiind diluata si amestecata cu acel lichid. Prin sexul oral practicat dupa cele aproximativ 5 minute de dupa ejaculare in nici un caz nu a fost eliminata aproape nimic din sperma ramasa in uretra, fiindca aceasta in acel moment de abia a inceput sa se fluidizeze si sa inceapa sa se scurga din penis. Daca in acel moment ai fost in perioada fertila/la ovulatie riscul de sarcina este chiar foarte, foarte mare. Isten veled.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai bine o faceati prima data neprotejat, dupa ejaculare existau sanse destul de mari sa mai existe spermatozoizi in uretra, deci sanse mari sa existe un risc de sarcina la un contact sexual neprotejat imediat dupa o ejaculare

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa fi ramas gravida dupa al doilea act sexual.

| Mindilica a răspuns:

Da, poti ramane insarcinata, spermatozoizii au o mobilitate extraordinara!