Eu sincer zic ca el se joaca cu tine. si asa ar trebui sa faci si tu. Fa-ti un iubit, fa-l gelos, dar fa-l sa creada ca tu ti la tipul ala. Si nu-i spune nici in ruptul capului ca iti place de el. Cand vine vorba spune ceva de genu "noi suntem numai prieteni " sau " eu te vad doar ca un prieten" sau cum zice el " esti prietenul meu, nu iubitul " si nu-l mai saruta si nu mai fi asa de apropiata cu el. Cand mai vorbiti de unele chestii gen " vrei sa iesi nu stiu unde " tu spune-i " poate", nu raspunde niciodata concret, joacate cu el. Nu ii arata ce simti pentru el. E clar ca daca vroia sa fie cu tine se baga si nu isi facea alta prietena, deci poate inca nu e convins ca vrea, si te tine ca o rezerva. Tu spune-i ca tu il vezi doar ca pe un prieten si ca ai prieten. Spune-i daca el sugereaza ceva ca puteti fi cei mai buni prieteni. Dar nimic mai mult.
Asta o sa il faca sa te vrea, daca te place pe bune, si n-o sa fie mult pana o sa cedeze, daca nu e incapatanat.
succes
Puteai scrie o povestioara la cat ai postat.In privinta baiatului, te place ca si"fata", dar nu te vrea de iubita.Deci un baiat le-ar vrea pe toate,insa din ce spui tu,inteleg ca vrei o relatie serioasa "in doi",nu in trei, sau"sa joci la mai multe capete". Probabil ii pari atragatoare si de aici si atitudinea lui fata de tine, atitudine care o are si fata de alte fete.Deci,o relatie serioasa in nici un caz nu poti sa ai cu el, mai ales din moment ce ii faci jocul, eventual ceva platonic.In privinta"ma iubeste ",una e atractia, alta e iubirea.
Ce ai simtit tu cand l-ai sarutat"valul de caldura", e dat de atractia si/sau excitatia sexuala.In concluzie,depinde de tine, daca vrei sa fii considerata o prioritate pentru un anumit baiat, sau "un animal de companie". salut
Buna Denii, eu cred ca acest baiat va place pe amandoua si pe prietena lui, cu care este, dar si pe tine, nu pot sa-ti garantez, este doar parerea mea. Atata timp cat e gelos, poate sa-i placa si de tine, dar cine stie poate ca si de prietena lui, poate incearca sa te faca geloasa si aceea prietena nu exista. Sper ca te-am ajutat, mult noroc!